Farmece, ritualuri, descântece, tot ce este legat de vrăjitorie.


Magia şi vrăjitoria nu sunt infracţiuni

Vrăjitoria este o meserie onorabilă, onestă, atât timp cât nu provoacă rău oamenilor şi pagube însemnate. Cu toate aste, să recunoaştem, se găsesc multe neavenite, care habar n-au despre magie, vrăji şi farmece, tarot şi tot restul şi mint oamenii sau îi înşală, aducând mari prejudicii acestei meserii.

Poate că în acest punct ar trebui să intervină cei prejudiciaţi de ele, sau vrăjitoarele cinstite şi oamenii legii, fireşte.

Este nevoie de un efort susţinut, conjugat şi continuu pentru a le stop ape aceste impostoare!
Dar una peste alta, vrăjitoria este totuşi o meserie cu mari riscuri, pentru că este ca la ruletă la cazino: niciodată nu ştii dacă pierzi sau nu.

Iar mergând şi mai departe, se întâmplă şi la case mai mari, cum ar fi cazul doctorului Ciomu şi a multor altora, care au dat rateuri. Doamne fereşte!

Nimeni nu este niciodată scutit de ghinion, din păcate. Tarotul are şi el misterele lui, vrăjitoarea o zi proastă, iar lucrurile pot efectiv să nu meargă după cum şi-a propus. Dar de aici şi până la a propune îchisoarea, ni se pare o aberaţie.

Magia şi vrăjitoria nu sunt infracţiuni

În străinătate, chestiunea aceasta este strict reglementată şi există testări pentru o vrăjitoare. Cine le face, rămâne de văzut. Lucrurile nu se tranşează însă categoric drept infracţiune sau nu. Există toleranţă şi înţelegere a fenomenului, care este totuşi foarte complex.

Vrăjitoarele au şi ele drepturi, ca şi clienţii lor, desigur. Totul este de a se găsi o cale justă şi agreată, pentru că magia nu se poate interzice, este clar.

Există de mii de ani şi va exista în continuare. Magia a însoţit mereu civilizaţia umană. Face parte din ea, fie că unora nu le place.

sursa: vrajitoare.eu

Anunțuri

Comments on: "Magia şi vrăjitoria nu sunt infracţiuni" (1)

 1. Buna seara

  Aveti dreptate la inceputul acestui articol, de aceea vrem sa va impartasim cateva din experienta noastra cu privire la vrajitoarele mincinoase, „care habar n-au despre magie, vrăji şi farmece, tarot şi tot restul şi mint oamenii sau îi înşală, aducând mari prejudicii ” . Ne-am permis sa citam inceputul textului, deoarece reflecta foarte bine ceea ce va vom descriie mai jos. Va rugam sa postati.

  Suntem un grup de oameni, atat femei cat si barbati, care am facut gresala de a cunoaste cateva Doamne : Ciresica, Rodica, Cerasela, iar lista continua.
  Inafara faptului ca pretentiile lor materiale pentru „ajutorul” ( inexistent) dat se ridica la ordinul miilor de EURO, aveti surpriza sa va ceara produse alimentare si nealimentare: incepand cu carne si terminand cu pahare.
  In speranta ca acest mesaj este citit, vrem sa facem urmatoarele precizari: Sunt EXCROACE, nimic din ceea ce spun ele nu este real. Va rog cautati pe net despre ele ( filmulete si alte inregistrari), ascultati-le cum vorbesc. Faceti lucrul asta inainte sa fiti tentati sa le sunati. Nu faceti greselile noastre de a va duce si a realiza dupa cateva luni de cotizare continua si durere amplificata faptul ca ati fost MINTITI, FOLOSITI, INSELATI atat din punct de vedere materia cat si sufleteste.
  Noi va rugam sa deschideti ochii. Nu ele sunt calea pentru rezolvarea problemelor voastre. Cu siguranta exista energii in acest fel, dar in nici un caz de aceste energii nu beneficiaza aceste Doamne renumite si clasificate si autentice. Aceste energii nu le pot ele manipula. Ele va manipuleaza pe voi asa cum au facut-o si cu noi. Pentru a-si intretine palatele si masinile luxoase. Credeti ca cineva munceste pentru a se putea intretina casele respective? Va inselati. Credeti ca ” te vad un om amarat , asa ca nu o sa-ti cer decat 1000 de euro, dar sa stii ca lucrarea asta face mult mai mult, peste 3000″ o sa va ajute sa va rezolvati problemele??????? NUUUUUUUU!!!!!!!! Nu este adevarat.
  Nu platesti „spiritul” ca doar „spiritul cere” ci platesti intretinerea caselor, masinilor si a burtile lor.
  Va rugam, cautati, documentati-va inainte de a face gresala de a le suna.
  Va vor face rau, nu ca va vor trimite alte „farmece” si argint viu si alte idiotenii inventate de ele, ci se vor juca cu sanatatea voastra mentala si cu posibilitatile voastre financiare.
  Daca nu ne credeti, luati prin sondaj si veti vedea care sunt reactiile. Dar speram sa nu ajungeti acolo. Speram sa nu treceti prin aceleasi experiente dezastruoase prin care am trecut si noi.
  Nu ele sunt scaparea dumnevoastra. Sanatatea dvs nu se va imbunatati considerabil daca va spalati cu nu stiu ce apa luata de la robinet, nu te vei casatori cu mandra mai repede, nu vei castiga la loto. Nu se va intampla nimic din toate astea. Astea se vor intampla cand alte entitati vor considera de cuvinta. Sunt oameni ca noi si ca voi. Nu au puteri ultraspeciale de ” se opresc calculatoarele cand sunt ele in zona”. In cel mai rau caz Enelul le taie curentul. Va rugam, cercetati, cercetati si iar cercetati inainte de a face greselile noastre, ca peste 5 luni sa realizati cat de mintiti, inselati si excrocati ati fost.
  In speranta ca aceste randuri va vor fi de folos, va multumim si va dorim succes in rezolvarea problemelor voastre, sa aveti sanatate, sa va impacati cu parintii si sa va casatoriti atunci cand trebuie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: