Farmece, ritualuri, descântece, tot ce este legat de vrăjitorie.


Vrăjitoarele adoră să fie moderne şi să comunice

De multe ori, atunci când pronunţi cuvântul vrăjitoare, oamenii par brusc reticenţi. Au sau nu dreptate?

Adevărul este că mai întotdeauna vrăjitoarele au fost blamate. Vânate de Inchiziţie şi arse pe rug, băgate după gratii, fără să fi făcut neapărat ceva în afara legii. Ei bine, această mentalitate s-a perpetuat în mod aberant peste timp.

La noi, multe sunt confundate cu o persoană care vrea să înşele!!!Dar este perfect adevărat, nu contestăm, multe vrăjitoare chiar sunt neavenite şi au din start acest scop, de a înşela.

Să generalizăm? Românii sunt obişnuiţi şi cu asta. Vrăjitoria este o meserie ca oricare alta şi se practică din cele mai vechi timpuri. Este de ajuns să vă gândiţi la faimoşii şamani din Siberia.

Vrăjitoria urmează de fapt o tradiţie veche şi nu trebuie înlăturată pentru că unele aşa-zis vrăjitoare îşi cam bat joc de ea.

Vrăjitoarele inspiră neîncredere pentru că s-a format o mentalitate în trecut şi ea s-a continuat, ba chiar s-a adâncit pe alocuri.

Cu toate astea, ce bine este atunci când una din ele rezolvă un caz complicat sau de actualitate, cum a fost cu Pepe şi Oana.

Vrăjitoarele adoră să fie moderne şi să comunice

Graţie vrăjitoarelor Lovenţa şi Isaura, ucenicele celebrei vrăjitoare Cireşica, s-a ajuns la un deznodământ dorit de doamna Zăvoranu, se pare, adică cea care le-a contactat pe aceste maestre tinere ale Magiei Albe.

Şi să mai zică cineva că nu se pot rezolva anumite probleme complicate dacă vrăjitoarele îşi pun harul şi mintea!

În America, vrăjitoarele s-au modernizat şi nu se mai mulţumesc doar de a da un simplu anunţ într-un cotidian de mare tiraj. Ele folosesc cu dibăcie chatul sau video-chatul, telefoanele cu suprataxă, pentru că sunt mai comode şi sigure pentru clienţi şi siteurile de profil. Este o întreagă industrie care înfloreşte şi toţi sunt mulţumiţi.

Mai nou, de mare succes este Facebook, reţeaua de socializare, care reuşeşte să facă dintr-o dată lumea mai mică, mai aproape, mai intimă şi plăcută, accesibilă. Practic, totul se poate!

sursa: vrajitoare.eu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: