Farmece, ritualuri, descântece, tot ce este legat de vrăjitorie.


Vrăjitoarele nu au învăţat să-şi urmărească interesul

Este o realitate. Vrăjitoarele de la noi sunt mult prea egoiste, individualiste şi uită cu desăvârşire interesul lor de grup. Faptul că nu pot fi nicicum unite le dăunează enorm.

Mai mult, în loc să-şi formeze asociaţii care să le apere interesele şi să fie cu adevărat o forţă, se complac în mici succese de moment. Ni se pare stupid!!

În Occident, lucrurile sunt absolut opuse, din fericire pentru acele vrăjitoare care au ştiut să treacă cu brio peste rivalităţi  numai ca să meargă înainte. Dar vrăjitoarele noastre se complac în bârfe, clanuri, interese meschine şi uită ceea ce de fapt le uneşte: magia.

Magia este cea care le-a ajutat să ajungă aici şi pentru ea ar trebui să lupte. Numai că nu o fac, nu vor sau nu ştiu. În Occident, pentru că trebuie să ne comparăm cu ceva bun, nu, ele sunt foarte organizate, au fel de fel de asociaţii, îşi ştiu perfect locul în societate şi reprezintă cu adevărat o forţă.

Nu şi la noi, unde sunt tot mai dezbinate şi supuse aşadar şantajelor, presiunii publice, încearcă să se descurce cum pot şi reuşesc greu, tocmai datorită motivelor pe care le-am expus.

Vrăjitoarele nu au învăţat să-şi urmărească interesul

Suntem întrebaţi des ce trebuie făcut dar când li se dau soluţii viabile şi în folosul lor, dintr-un interes ascuns, le resping. Atunci se miră de ce sunt aici, în situaţia aceasta ingrată, când de fapt ar trebui să ia taurul de coarne?

Le lipseşte însă curajul ori chiar nu vor. Cine ştie?

sursa: vrajitoare.eu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: