Farmece, ritualuri, descântece, tot ce este legat de vrăjitorie.

Vrăji în dragoste


Vrăji în dragoste

Cu toţii când suntem îndrăgostiţi căutăm semne în tot ce ne înconjoara şi vrem cu ardoare ca ceea ce ni se pare nouă a fi „a clue” să fie unul adevărat.

Cred că şi voi v-aţi trezit uitându-vă la ceas şi fiind ora fixă v-aţi spus imediat cu zâmbetul pe buze: „E clar, mă iubeşte!” însă până unde suntem în stare să mergem cu aceste credinţe (aberante câteodată) pentru a ne dovedi nouă că ceea ce se întamplă este adevărat? şi de unde ştim că aceasta este realitatea şi nu doar o pură coincidenţă fără nicio însemnătate.

Probabil că mulţi dintre voi aţi urmărit filmul „Serendipity” cu John Cusack şi Kate Beckinsale în care este vorba despre un cuplu reunit după ani de la prima noapte în care s-au cunoscut, îndrăgostiţi şi separaţi, convinşi că într-o bună zi vor sfârşi prin a fi împreună. Lucru total adevărat la finalul povestei. Da, un film minunat, romantic în care mâna destinului are putere hotărâtoare. Dar totuşi, doar un film! Pe principiul „ce ţi-e scris, în frunte ţi-e pus şi când o fi să fie se va întâmpla”, ne chinuim toţi să facem faţă încercărilor în dragoste.

Câteodată însă, dorim ca acest destin să fie mai activ, să îşi mai bage puţin coada în viaţa noastră, pentru a ne mai da un semn, un indiciu ceva, cu scopul asigurări ca aşteptarea lui Făt-Frumos e pe punctul de a se încheia.

Ora fixă, mă iubeşte
Eu zilnic mă uit la ceas şi văd ora fixă cam de 7 ori pe zi. Asta în mod normal, în „manualul superstiţilior în dragoste”, ar însemna iubire la cote maxime. Destinul îmi face cu ochiul şi îmi spune clar că cineva mă iubeste la nebunie şi în curand mă va lua pe calul lui alb pentru a fugi în lume, uniţi de dragostea noastră. Dar, dacă nu e aşa? De fapt, eu sunt sigură că nu e aşa, oricum nu persoana la care mă gândesc eu.

Vrăji în dragoste

Strănutul
Un alt semn de la destin ar fi atunci când stranuti. Se zice că atunci când stranuti fără să fii răcit sau să ai probleme serioase cu sinusurile, persoana care îţi trece prin cap în momentul acela e îndrăgostită de tine. Eu cunosc persoane care strănută de 12 ori odată fără să fie răcite, să aibă probleme de sănătate etc. mă gândesc că oamenii aceia ar trebui să fie iubiţi la modul dureros. Dar, din câte ştiu eu, ultima dată când am vorbit cu ei tot singuri erau, ba chiar cu inima frântă după o decepţie în dragoste.

O literă şi un fir de aţă
O altă intervenţie a destinului ar fi când ai un fir de aţă pe haine. Se spune că dacă roteşti aţa acea pe un deget în timp ce zici alfabetul, litera la care s-a terminat aţa întruchipează prima literă a persoanei care te iubeşte. Sincer, îmi e greu să cred că sunt iubită de o persoană a cărei nume începe cu litera Q sau K.

Clanţa agăţătoare
Se mai spune că atunci când te agăţi cu hainele de o clanţă este semn că cineva vrea să te agaţe. De câte ori m-am agăţat eu în diferite clanţe, în afara faptului că mi-am rupt câteva bluze dragi mie, nu am fost agăţată decât de muncitorii de pe şosele. şi scuzaţi-mă când spun că refuz să cred că aici e mâna destinului şi că muncitorul acela, trecut uşor de 50 de ani, cu un zâmbet ştirb este sortitul meu. Brrr.

Vrăji în dragoste

Pe-nserat în aşternut
Pe lângă aceste mici intervenţii ale destinului, noi de multe ori îl şi forţăm. Bănuiesc că şi voi aţi acceptat să vi se dea în cărţi, bobi, cafea şi alte asemenea ritualuri pe-n serat în aşternut. Pe lângă faptul că mi s-a spus că mă mărit de două ori şi niciodată din dragoste, mi s-a spus că ar fi cazul să plec mai repede din ţară că în afară îi voi găsi pe horopsiţii în cauză.

Bun, cu alte cuvinte, sunt o materialistă incurabilă care fuge după avere, departe de ţară, în vânătoarea după bărbaţi trecuţi lejer de 40 de ani, chelioşi şi bondoci cu portofelul burdusit de euroi. Deşi, e foarte drăguţ ce mi-a spus tanti cu bobii, prefer să rămân aici şi să continui să mă uit la fix gândindu-mă că EL mă iubeşte. Trebuie să credem şi noi în ceva, nu? Şi până la urmă, speranţa moare ultima mai ales când e vorba de destinul nostru.

sursa: vrajitoare.eu

Reclame

Comments on: "Vrăji în dragoste" (21)

 1. Dobre Florian said:

  Dacă puteți să mă ajutați să am noroc an dragoste și în relațiile

 2. cine a avut recent lucrare la anna, dorian sau vaclav. am o urgenta de rezolvat si nu stiu la cine sa apelez.

 3. sa spun cinstit e foarte fayn toate lukrurile acestea

 4. As vrea sa fac iubitul sa se intoarca la.mine

 5. buna ziua a-si dori si eu sa vorbesc cu domnul iancu daca se poate. multumesc

 6. se paote face ceva?

 7. vreau si eu sa ma ajutati sa am iubeasca un baiat,dara re o rel de 2 ani:(

 8. Vreau sa ma ajutati sa ma iubeasca un baiat,va rog frumos.va multumesc

 9. ciresica esti o impostoare! nu m-ai ajutat in probleme de dragoste, desi mi.ai promis rezultete garantete. dar banii mi-ai luat, sa arzi in iad!

  • Ne pare rău pentru cele întâmplate, va fi scoasă în cl mai scurt timp de pe lista vrăjitoarelor de pe situl nostru, nu facem reclama la escroace. Mulţumim pentru sesizare

   • Buna ziua

    Ce rau ne pare ca nu am vazut mesajul Anei si al Dvs. Va rugam, suntem mai multe persoane si am lasta mai multe comenturi ( va rugam sa nu le stergeti, pt ca oamenii sa le vada si sa nu mai treaca prin experientele noastre) referitor la Ciresica, Rodica Gheorghe si Cerasela.

    Va rugam , sa nu le mai acordati dreptul de a avea reclama pe site-ul dvs.

    Va multumim.

  • si pe mine m-a fraierit ciresica! aveti grija cu ea!!!! tiganca puturoasa nesimtita! asa har cum are ea, am si eu!

   • Buna

    Te rugam mult, intra pe toate site-urile posibile si spune acest lucru.
    Noi am demarat deja acest proces. Dar daca poti si vrei sa salvezi si alti oameni de la inselatorie, macar pune comenturi referitor la aceasta Doamna.
    Cat mai multe comenturi, cu atat mai multi oameni vor vedea ca nu este indicat sa-i treaca pragul.
    Te rugam, sa spui cu cateva amanunte ceea ce ti-a cerut. Chiar daca tu ai fost inselat si intrii in categoria noastra, macar salveaza-i pe altii.
    Multumim

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: