Farmece, ritualuri, descântece, tot ce este legat de vrăjitorie.


Atunci când femeile sunt hotărâte să cucerească un bărbat sunt în stare de orice; unele ajung să apeleze chiar la resursele magiei negre. Astfel de femei sunt gata să folosească reţete cu ingrediente greu de imaginat cum ar fi sângele menstrual sau pielea de broască.

Magia neagră a fost utilizată timp de secole pentru a face să cadă o persoană în mrejele iubirii. În urmă cu 300 de ani, soţia ţarului Petru I., Evdokia, încerca să o îndepărteze de soţul ei pe Anna Mons, o amantă germană extrem de pasională. În disperare de cauză, Evdokia s-a hotărât să apeleze la o vrăjitoare, care a procedat la infingerea de ace în ochi şi la stropirea cu ceară a portretului Annei. În cele din urma ţarina a fost trimisă într-o mănăstire iar vrăjitoarea a împărtăşit soarta altor colege de breaslă: arderea pe rug.

Iată o reţetă standard a unei poţiuni de dragoste: sânge menstrual, cenuşa de păr, pudră de unghii, creier de liliac, şi piele de broască. Acesta a fost cocteilul (amestecat în vin) servit regelui Louis XV. de către favorita sa, marchiza de Pompadour. Bătrâna care a preparat „licoarea” a sfârşit prin a fi arsă iar doamna de Pompadour a rămas amanta regelui timp de 20 de ani.

Vrăjitoarea toscană Tofana a ucis în jur de 100 de bărbaţi în anul 1665. Mastera avea o mulţime de clienti; soţiile îi vizitau coliba pentru a-i cere poţiuni care să îi facă pe soţii afemeiaţi să se reîntoarcă la ele. În schimb Tofana le dădea un „medicament” care îi lecuia pentru totdeuna de femei pe bărbaţii necredincioşi: otrava de şobolani. După ce unul din nefericiţii soţi şi-a găsit liniştea eternă în urma îngerării unei supe condimentate cu respectiva „poţiune”, vrăjitoare a găsit imediat o explicaţie plauzibilă: Dumnezeu îl pedepsise pe bărbat pentru purtarea lui păcătoasă. Arestată în cele din urma, Tofana a trecut în lumea celor nedrepţi strangulată de un gardian din închisoare.
Cu toate că obiceiul de arde vrăajitoarele pe rug nu mai este de actualitate, putem întalni în aproape orice ziar anunţuri de genul: „Asigur revenirea iubitului.Garantat 100%”. Situaţia nu este aceeaşi în ţările islamice. O bătrână de 98 de ani din Pakistan a ars de vie în casa încendiată de consătenii săi, indignaţi de faptul ca femeia le făcea rău fetiţelor, colectând din sângele acestora. În fapt, bătrânica era îndrăgostită nebuneşte de fiul de 17 ani al imamului, şi, realizând că nu are nici o şansă de a i se răspunde iubirii, aduna sânge de fecioară pentru a-l folosi în abluţii care să o întinerească.

Sângele menstrual a fost întotdeuna un ingredient de bază în poţiunile pentru farmecele de iubire. Elisa Schteinhau, o practicantă a magiei negre din München susţine ca sângele menstrual conţine substanţe narcotice extrem de excitante. Un pahar cu o astfel de licoare – spune ea – ar putea provoca halucinaţii intense. Uneori femeile strecoară câteva picături de sânge menstrual în spatele urechii bărbatului adormit. Se spune că această pată închegată se va menţine timp de trei zile. Uneori un strop de sânge menstrual este adăugat în cafea sau în vin, sau chiar în crema de ras sau în colonie. În fapt, aceste practici pot avea consecinţe dezastroase. În primul rând, bărbatul poate avea reacţii alergice, în al doilea rând, se poate ajunge la otrăvire. Mai mult decât atât: se spune că dacă un iubit este vrăjit prin acest procedeu, farmecul nu va dispare niciodată. Elisa spune ca a fost martora unui astfel de incident; o femeie i-a aplicat vraja aceasta soţului ei necredincios, dar s-a îndrăgostit apoi de un alt bărbat şi a încercat să divorţeze; povestea s-a încheiat cu uciderea ei de către soţul gelos.

Sângele menstrual este cea mai ieftină substanţă utilizată în astfel de magii. Cea mai scumpă este mandragora, merele de pământ care cresc sub anumiţi copaci. În vechime, atunci când condamnaţii erau spânzuraţi de stejari sau de brazi de munte, picăturile scurse din testiculele lor (numite „mandragorele barbaţilor spânzuraţi”) erau adunate de fetele de la ţară şi vândute doamnelor bogate. Cum execuţia prin spânzurătoare nu se mai practică în Europa, se pare că astfel de „mandragore” uscate sunt aduse prin contrabandă din Iran, Sudan, sau Arabia Saudită. Preţul unei mandragore ajunge la 5.000 USD în Anglia sau Franţa, dar desigur, există multe contrafaceri. Se crede că pudra din mandragore provoacă „orbirea din dragoste” a unui bărbat, care încetează de a mai reacţiona sexual faţă de femei, cu excepţia soţiei lui.

sursa: Portalul Magie Neagră

Reclame

Comments on: "Magia Neagră: farmece de dragoste" (4)

  1. Attila Marton said:

    sa dori sa o aduc inapoi la mine definitiv pe Ildiko Balog si sa se mute tot odata definitiv cat de repede posibil si sa ma insor cu ea si sa traim unil langa altul pana la adanci batranet!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: