Farmece, ritualuri, descântece, tot ce este legat de vrăjitorie.


Magia neagră - atacul energetic

Atacul energetic asupra persoanelor este deseori asemuit cu magia neagră, şi aceasta, deoarece ambele tehnici au în vedere acelaşi scop: crearea unor blocaje energetice, pierderea de energie vitală sau chiar decesul celui în cauză.

Nu vom da nici un fel de detaliu cu privire la această acţiune, foarte periculoasă de altfel care, dacă ar fi pusă în practică de cititorii site-ului cu o oarecare forţă energetică (chiar şi din pură curiozitate), ar provoca nenumărate neplăceri.

Însă, pentru contracararea urmărilor acestui tip de atac, trebuie să fie recunoscute senzaţiile sau percepţiile ce pot apărea în asemenea momente. Prin urmare, starea de disconfort resimţită se poate manifesta în forme şi momente diferite:

– în timpul nopţii, spre exemplu, persoana se poate trezi din somn, brusc, agitată, fără a exista un motiv precis;
– uneori, ea poate simţi o senzaţie de căldură interioară neobişnuită, ce se intensifică cu trecerea timpului, şi care este însoţită de scăderea energiei sale vitale şi incapacitatea de a mai reacţiona;
– de asemenea, poate simţi o presiune la nivelul unor zone ale corpului (de obicei cele mai sensibile) sau înţepături, frisoane, tahicardie (fără o cauza reală), transpiraţii, dureri locale, emoţii nejustificate.
Sunt numeroase stările de disconfort determinate de cauze reale, obiective, dar sunt multe şi cele induse.

Înainte de a întreprinde orice acţiune de recuperare, trebuie descoperită natura reală a cauzei care a generat senzaţia respectivă. Atenţie! Forţa atacurilor energetice este cu atât mai puternică cu cât senzitivitatea persoanei agresate este mai mare.

În cazul în care această stare este urmarea unui atac energetic, trebuie reţinut faptul că atacatorul urmăreşte fie doar sondarea sau testarea subiectului (şi prin urmare va întrerupe la un moment dat agresiunea, fără a produce vătămări celui în cauză), fie eliminarea corpului vital (situaţie în care este foarte greu de luptat împotriva acestei forţe, dar nu imposibil).

De cele mai multe ori, agresorii sunt reprezentaţi prin indivizi puternici (persoane singulare sau în grup), care se ocupă cu studiul limitelor fizice, psihice, intelectuale ale unor semeni, prin persoane negative sau spirite reîncarnate, care se hrănesc cu energie vitală sau urmăresc scăderea capacităţilor persoanelor vizate, sau prin cei ce lucrează cu magia neagră. Atacul energetic poate fi realizat, însă, şi de entităţi negative sau prin intermediul unor aparate comandate de oameni.

O metodă de moment, pentru contracararea efectelor acestor atacuri, întotdeauna la îndemână şi foarte eficientă, este redirecţionarea energiilor negative într-o apă curgătoare (un jet de apă, spre exemplu) sau stătătoare (dintr-un recipient, de pilda). Pentru a obţine efectele dorite, apa stătătoare, la anumite intervale de timp, trebuie aruncată şi înlocuită cu una proaspătă.

Apoi, după crearea protecţiei necesare, trebuie găsită metoda cea mai potrivită prin care se pot obţine date despre atacator şi despre motivul agresiunii sale, pentru a se cunoaşte paşii ce trebuie urmaţi. Nu contează distanţele.

sursa: Portal Magie Neagră

Reclame

Comments on: "Magia Neagră – atacul energetic" (1)

  1. imi vreau iubitul inapoie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: