Farmece, ritualuri, descântece, tot ce este legat de vrăjitorie.


Dezlegări, desfacere de farmece şi vrăjiAşa cum vrăjile şi farmecele se fac pentru a interveni pe căi magice în viaţa, gândurile şi dorinţele cuiva, silindu-l sau rugându-l să acţioneze după voia altuia, desfacerile reprezintă acea armă magică cu care fiecare este liber să se apere de agresiunea exercitată asupra sa în diferite moduri şi cu diverse scopuri.

Dezlegările (desfacerile) sunt parte binecuvantată a magiei,aducătoare de linişte în sufletele tulburate, de echilibru şi armonie în desfăşurarea normală a vieţii.

În dezlegarea pentru toate farmecele şi vrăji există o însiruire înmarmuritoare a numeroaselor varietaţi de vrăji şi farmece, care arată până unde poate merge o imaginaţie perversă mânată de răutate şi cât de mare este răbdarea pe care o pune în căutarea mijloacelor de răzbunare.

Să nu vă fie teamă de vrăji. Teama este aceea care vă face slabi, deschizându-le calea de a vă influenţa!

În magia neagră, prin aruncarea în calea victimei a diferite scarnave cu care s-au făcut vrăjile, se urmăreşte îngrozirea acesteia şi prin frica autosugestionarea în sensul dorit de vrăjitor. În astfel de cazuri priviţi-le în faţă şi împotriviţi-vă lor din toate puterile sufletului, cu încredere că ajutaţi de Dumnezeu le puteti învinge. Când nu te temi de ceva, acel ceva nu îţi poate tulbura gândurile şi viaţa, nu-ţi poate pătrunde în subconştient şi nu te poate înfluenţa.

Nelăsând să-ţi pătrundă în gând teama, îndoiala şi ura eşti puternic în faţa forţelor răului.

Adevaraţii demoni şi cei mai periculoşi îi purtăm în propriul suflet. Ei sunt gândurile îndreptate împotriva altora, care se întorc asupra noastră, iar viaţa pe care ne-o face este produsul propriilor noastre gânduri.

Dezlegările se fac dimineata înainte de răsăritul soarelui când întreaga natură se trezeşte în plină frumuseţe şi bucurie la viaţa, uneori şi seara după apusul soarelui, niciodată în miez de noapte şi nici în zilele de sărbători. Perioada cu cel mai amplu efect fiind între 24 decembrie (Ajunul Crăciunului) şi 6 ianuarie (Boboteaza)

Obiectele folosite la alungarea răului se îndepartează, oalele de lut se sparg, se îngroapă în spatele casei, fusele se pun pe foc. Numai fierul plugului, sapa sau toporul se păstrează, că ele nu au preluat răul, ci au dar din puterea lor dezlegării.

Reclame

Comments on: "Dezlegări, desfacere de farmece şi vrăji" (2)

  1. cerasela si bratara sunt excroace. f***** *****************.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: