Farmece, ritualuri, descântece, tot ce este legat de vrăjitorie.

Schimbări pe blog


Vă anunțăm, că blogul Vrăjitoare Online a fost împărțit între proprietari, și că pe blogul aflat pe noul domeniu vrajitoareonline.eu nu mai dispunem noi. Materialele postate și comentariile aferente până în data de 31 martie puteți citi pe ambele bloguri, dar cele după această dată sunt diferite, depinde pe ce domeniu au fost postate.

La fel nu mai aparține de noi clonul situat pe adresa vrajitoareromania.eu, care era original pe adresa vrajitoareromania.wordpress.com. Noi dorim să repornim acest blog pe vechea adresă WordPress – discuțiile în acest sens sunt deja pornite –, în cel mult 1-2 luni, imediat cum re  ridică blocajul adresei.

Totodată, vă anunțăm că adresa de e-mail Yandex a rămas la noi, iar partea care dispune de blogurile pe servere proprii, și nu pe wordpress.com, va crea o nouă adresă de e-mail.

Administrația blogulrilor de pe subdomeniile wordpress.com nu au acces în nici un fel la administrația blogurilor de pe adresele vrajitoareonline.eu și vrajitoareromania.eu, ca urmare legat de posturile și comentariile de pe aceste bloguri vă rugăm să contactați administrația blogurilor respective. Mulțumim pentru înțelegere!

Reclame

Comments on: "Schimbări pe blog" (20)

 1. cecilia said:

  puteti sa-mi recomandati pe cineva, sa ma ajute? am o problema serioasa, acum 2 ani am lasat paragina o lucrare cu aure blocate. de atunci, dupa cam 3-4 luni de liniste, am numai necazuri peste necaz, sa nu mai vorbim de cele 7 decesuri neasteptate ce am avut in acesti ani, si as vrea sa scap de situatia asta cumva, dar vrajitoarea la care am fost cu 2 ani in urma, spune ca nu ma mai poate ajuta… dar nu exista ca nu este o cale de iesire din situatia asta. stiu ca am fost proasta, dar nu mai vreau sa sufar din cauza acestei prostii. simt ca innebunesc… va implor ajutati-ma!!

  • melania said:

   daca vrajitoarea ta nu te mai pote ajuta, atunci ai dat de dracu, nimeni altcineva nu va mai putea. din pacate stiu din experienta verisoarei mele… de 13 ani sufera si nimeni nu o mai poate ajuta, desi ar vine si hainele de pe ea, numai sa scape de belele. din pacate nu a luat in serios cand a fost avertizata si s-a distrs de tot.

 2. daniel said:

  stie cineva adresa de email al lui chu sin? sau eventual un numar fe telefon?

 3. a apelact cineva recent la dorian?

 4. vasile said:

  are cineva contactul la fiul lui vaclav?

 5. svetlana nu este ieftina, dar merita. in 7 zile m-a ajutat

 6. Cine a avut intalnire cu Dorian? Face o lucrare pentru mine, dar trebuie sa-l intalnesc in aprilie in Istanbul… sincer sa fiu, mi-e teama sa ma duc in Turcia, m zis sa ne intlnim in lata tara UE, dar spune, ca nu poate sa si schimbe programarile si ca se duce inapoi in Asia din Istanbul…

 7. eu am fost la anna czew si o recomand din suflet

 8. are cineva nr de telefon la dorian? f urgent am nevoe, thx

 9. Alethea1976 said:

  Poate ma ajuta cineva cu niste sfaturi despre sfintirea banilor.
  Cand este obligatoriu sa mergi la cele 2 biserici (cea din Polonia si cea din Ungaria) personal?
  Va multumesc

 10. Andy Andy said:

  sall ma poate ajuta cineva

 11. Aryanna Maria said:

  Donatella chiar este buna?cn a terminat lucrarea la ea?

 12. Are cineva lucrare cu Anna din Polonia?

  • Alethea1976 said:

   Am facut niste greseli, dar sper sa ajung la rezultatul dorit. Experienta similar a avut cineva?

 13. despre donatella din catalania vreau sa scriu.am avut o lucrare cu ea acum 2 ani, am cerut o rezolvare a problemei de relatie, si acum am revenit sa ma ajute si cu o problema de sanatate, dar nu vrea sa ma ajute, cica nu poate sa-mi redeschida aura inca odata. este adevarat? chiar nu se poate redeschide dupa o lucrare de gheata?

 14. Răspunde cineva?

 15. Buna tamaduitoare Andreea e o tepara

 16. […] Situația s-a schimbat, mai multe detalii puteți citi AICI. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: