Farmece, ritualuri, descântece, tot ce este legat de vrăjitorie.

Schimbări pe blog


Vă anunțăm, că blogul Vrăjitoare Online a fost împărțit între proprietari, și că pe blogul aflat pe noul domeniu vrajitoareonline.eu nu mai dispunem noi. Materialele postate și comentariile aferente până în data de 31 martie puteți citi pe ambele bloguri, dar cele după această dată sunt diferite, depinde pe ce domeniu au fost postate.

La fel nu mai aparține de noi clonul situat pe adresa vrajitoareromania.eu, care era original pe adresa vrajitoareromania.wordpress.com. Noi dorim să repornim acest blog pe vechea adresă WordPress – discuțiile în acest sens sunt deja pornite –, în cel mult 1-2 luni, imediat cum re  ridică blocajul adresei.

Totodată, vă anunțăm că adresa de e-mail Yandex a rămas la noi, iar partea care dispune de blogurile pe servere proprii, și nu pe wordpress.com, va crea o nouă adresă de e-mail.

Administrația blogulrilor de pe subdomeniile wordpress.com nu au acces în nici un fel la administrația blogurilor de pe adresele vrajitoareonline.eu și vrajitoareromania.eu, ca urmare legat de posturile și comentariile de pe aceste bloguri vă rugăm să contactați administrația blogurilor respective. Mulțumim pentru înțelegere!

Reclame

Comments on: "Schimbări pe blog" (9)

 1. Andy Andy said:

  sall ma poate ajuta cineva

 2. Aryanna Maria said:

  Donatella chiar este buna?cn a terminat lucrarea la ea?

 3. Are cineva lucrare cu Anna din Polonia?

 4. despre donatella din catalania vreau sa scriu.am avut o lucrare cu ea acum 2 ani, am cerut o rezolvare a problemei de relatie, si acum am revenit sa ma ajute si cu o problema de sanatate, dar nu vrea sa ma ajute, cica nu poate sa-mi redeschida aura inca odata. este adevarat? chiar nu se poate redeschide dupa o lucrare de gheata?

 5. Răspunde cineva?

 6. Buna tamaduitoare Andreea e o tepara

 7. […] Situația s-a schimbat, mai multe detalii puteți citi AICI. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: