Farmece, ritualuri, descântece, tot ce este legat de vrăjitorie.

About

Pagina comentariilor despre vrăjitoare, vrăjitori, vraci, etc. Detalii mai amănunțite și mai multe comentarii găsiți pe celălalt blog WordPress „Lista vrăjitoarelor din România”.

Reclame

Comments on: "About" (355)

 1. Vrăjitoare online said:

  Datorită numărului ridicat de comentarii pe această pagină, vă rugăm să postați în continuare comentariile AICI sau AICI.

 2. erica said:

  stie cineva cum pot contacta pe vrajitoarea izabella din voivodina?

 3. este cineva care si-a rezolvat problema acum recent? si cu cine????
  va rog sa scrieti ..am nevoie de parerile voastre.
  toti avem nevoie de pareri

  • valabil si pentru tine ana, citeste comentariile postate mai jos. gasesti destule comentarii care dau raspuns la intrebarea ta. sau vezi pagina asta, si aici gasesti raspunsuri la intrebarea ta

  • barbu said:

   rezolvare cu 5 zile in urma la vaclav

 4. Ma poate ajuta cineva cu o vrajitoare buna care chiar a dat rezultate va rog multumesc

  • citeste comentariile postate mai jos. gasasti destule pareri, asa cred

 5. crissilovely said:

  Arty nu sunt eu eu ingeras..eu nu mi-am scris povestea pe nici un forum.

 6. alecsandra80 said:

  Stie cineva ce inseamna sacrificiu de bani la o biserica? Se spune ca ar exista doar 2 biserici in Europa care fac aceste lucrari. Aveti idee despre ce e vorba? Multumesc anticipat.

  • Istvan said:

   Eu cred ca ai incurcat ceva…. Poate vrei sa intrebi de sanctificare… In Europa sunt mai multe biserici, unde se fac sanctificarile, de obicei sunt locurile unde biserica este inchinata fecioarei Maria, dar fiecare vrajitoare/vrajitor lucreaza numai cu anumite biserici.

   Aici gasesti lista bisericilor, in cea mai mare parte romano-catolice inchinate feciorei Maria, dar nu toate fac aceste lucrari de sfintire. In Romania este o singura biserica inchinata feciorei Maria unde se faceau aceste lucrari de sanctificare, cel de la Sumuleu-Ciuc, dar dupa moartea calugarului franciscan Sandor Ambrus OFM in 2014 februarie, nu se mai fac aceste lucrari. Se zvoneste ca el a murit in cursul unei lucrari de sanctificare.

   Sunt cateva biserici, care nu apar pe aceasta lista (dar se fac lucrarile de sfintire), fiind anglicane, greco-catolice sau ortodoxe.

 7. crissilovely said:

  Vraciul Iancu mi-a zis de ceea ce am nevoie pt problema mea, dar nu a mai apucat sa ma ajute

  • veronica said:

   spui prostii, vraciul iancu nu te trimitea niciodata sa faci magie neagra!

   • laurentiu said:

    de acord. el nu trimitea la magie neagra pe nimeni, mai degraba te convingea sa-ti rezolvi problema cu magie alba!

  • imposibil. el nu facea asa ceva!

  • elena92 said:

   Crissilovely, eu am fost la Vraciul Iancu cu problema mea si totodata, am avut norocul sa-l intalnesc personal de doua ori. El nu folosea magie neagra si mai repede isi taia limba decat sa trimita pe cineva sa faca magie neagra. Din acest motiv nu cred, ca el te-ar fi trimis la vrajitoare practicante de magie neagra. Te intrebi, de unde stiu? Am vrut si eu magie neagra, dar el m-a convins sa nu fac, fiindca problema mea se poate rezolva si cu magie alba. A avut dreptate….

  • Livia said:

   Nu te supara Crissilovely, dar eu, dupa ce am citit tot ce ai postat am ajuns la concluzia, ca tu esti o persoana, care vrea ceva, dar cauta motive sa nu faca pasii necesari, pentru a obtine ce vrea. Eu asa cred, ca suntem multe persoane inselate in prima runda de vrajitoarele „vestite” din Romania, dar am mers mai departe si am cautat pana cand am gasit vrajitoare sau vrajitori de incredere, si am avut rezultatele dorite. Daca vreau sa fiu foarte sincera, chiar mi-a trecut prin cap, ca de aceea nu ti-a facut vraciul Iancu lucrarea de care aveai nevoie, fiindca tu ai fost cea care nu s-a dus la el, cand el putea s-o faca. Iar moartea lui, pentru tine era chiar un pretext bun, de ce nu ai lucrarea facuta… Vraciul Iancu a murit in 2013. Nu exista ca in aproape 3 ani, tu nu ai gasit nici o vrajitoare sau un vrajitor de incredere… mai ales daca te-ai informat pe bloguri, forume, s.a.m.d. Numai pe acest blog sunt foarte multe comentarii pozitive din 2013 pana acum, despre multe vrajitoare si multi vrajitori… sa nu mai zic de celalate locuri …. Normal, este treaba ta ce faci, dar daca tie chiar asa urgent este lucrarea, fiindca cum scriai cu cateva zile in urma, ca „nu ai foarte mult timp la dispozitie”, nu inteleg de ce cauti pretexte… Daca nu esti hotarata, las-o balta, si renunta la el definitiv! Iar daca esti hotarata, alegeti un termen, citeste comentariile pe cate siteuri vrei, si cand ai termenul ales de tine, alegi o vrajitoare sau un vrajitor de incredere. Platesti pretul lucrarii, orcat ar fi (magia neagra este foarte costisitoare, mai ales daca tu de 3 ani ai stat degeaba – am calculat de la moarte vraciului Iancu) si pui mana pe el definitiv. Nu este alta cale. Poti sa tragi de timp sa te amagesti, dar niciodata nu o sa ai rezultat, daca nu faci nici un pas… Poti sa te superi pe mine, dar asta e adevarul gol-golut….

   • @crissilovely, sunt de acord 100% cu livia! tu cu posturile tale nu faci nimic altceva, numai ”iti lingi ranile”… daca chiar vroiai sa rezolvi problema ta, din 2013 pana acum sigur aveai solutie… dar eu asa vad, ca pentru tine nici o recomandare nu este buna, nici o vrajitoare nu este suficienta… orice problema ai, de la moartea vraciului iancu pana acum, sigur se putea rezolva… ori cu magie alba, ori cu cea neagra, nu conteaza!

  • arty2000 said:

   Poate ti-a zis de magia mixta, numarul 2 in lume, neagra si alba impreuna, dar vrajitorii trebuie foarte puternici, si e si foarte scumpa

  • arty2000 said:

   Poti apela la Vaclav, a fost prietenul cel mai bun al vraciului Iancu. Magia neagra tot timpul ia ceva inapoi, mai devreme sau mai tarziu. Niciodata nu scapi. Iti recomand magia mixta sau vorbeste cu Vaclav

  • ruxandra said:

   @crissilovely, chiar nu gasesti pe nimeni sa te ajite de cand a murit vraciul Iancu?! Sau nici nu te duci la nimeni? Astepti rezolvare din senin?

  • Crissilovely, nu te supara, dar cat timp a trecut de la moartea lui iancu… deja trebuia sa fie problema ta rezolvata… sincer, ai apelat la cineva de cand a murit iancu? ma refrer, ca ai comandat lucrarea necesara? sunt foarte curioasa la cate vrajitoare ai fost de atunci…

   • crissilovely said:

    @maya sigur ca am fost …de atunci am cautat intr-una dar am dat numai de dezamagire si f multi bani pierduti..tocmai pt ca am fost foarte dezamagita ma plang…ma plang pt ca mi-am pus f multe sperante si nimic..nici un rezultat..nu e nici o problema f usoara..crede-ma ca numai am.putere..cum e sa astepti mereu rezultatul si sa nu se stie ce rasp sa ti se dea, sau sa nu ti se mai rasp la tel…nu astept sa mi se dea din senin cum au scris altii…lumea vorbeste fara sa stie dar asta e ..suntem invatati sa aruncam intai cu piatra..multumesc frumos oricum tuturor pt sfaturi

   • La cine ai fost de atunci?

   • @crissilovely, inseamna, ca ai apelat la cine nu trebuie, dar nu inteleg cum ai putut sa alegi numai gresit pe o perioada asa lunga?

   • @crissilovely, Vad ca nu vrei sa raspunzi… Nu conteaza, eu iti recomand sa-l cauti pe Vaclav sau pe Dorian. Sunt curioasa de parerea ta despre ei…

 8. camil said:

  Stie cineva ceva despre specialele lucrari facute in joile oprite?

  • crissilovely said:

   Eu n-am auzit.Cam despre ce ar fi vorba?eu am nevoie de magie neagra, cineva care ar putea face ceva intr un timp cam scurt pt ca nu am foarte mult la dispozitie, am pierdut timpul dand doar de tepari

   • arty2000 said:

    Daca tu esti „ingeras” inseamna ca nu gândești bine, nici-o vrajitoare nu va face ceea ce tu doresti… Pentru toti banii din lume, de asta nu ai gasit rezolvare pana acum, si nici vraciul Iancu nu te-ar fi ajutat,
    Femeia are 2 copii, indiferent de sentimentele tale, nu poti lua viata nimănui, si e mare păcat ca gândești astfel.
    Nu-ti clădi fericirea pe distrugerea altui suflet, ca nu-ti vei gasi fericirea si liniștea niciodata….barbati sant, asa ca revin-o cu picioarele pe pământ si incearca sa-ti refaci viata, lăsându-i pe ei la rândul lor sa trăiască pt copii lor.

   • bogdan said:

    @arty2000, nu ai dreptate. foarte multe vrajitoare fac acest lucru… sunt multe cupluri cu copii despartite de ele…

  • elisabeta said:

   Buna Camil!

   Intrebarea ta necesita mai multe detalii pentru intelegerea lucrarilor! In primul rand trebuie stiut, ca Joile oprite (Joile pomenite sau Joile verzi) sunt un ciclu cu numar variabil de joi (3, 7, 9) cuprinse intre Pasti si a doua saptamana dupa Rusalii. In aceste zile sunt interzise anumite activitati casnice, agrare si pastorale. Restrictiile au menirea de a apara oamenii, gospodariile si roadele de urmarile fenomenelor naturale potrivnice: ploi cu grindina si trasnete, bruma si ingheturi tarzii etc. Totodata, in joile respective anumite vrajitoare sau vraci (numai barbati!) fac o lucrare speciale foarte puternice, cu care ti-se schimba destinul si apara de rele viata ta din viitor. Trebuie precizat, ca sunt mai multe feluri de lucrari, fiindca ciclul joilor se schimba, si sunt anumite lucrari care nu se fac in fiecare joi din acest ciclu. Sunt anumite lucrari, care se pot incepe numai dupa Saptamana Luminata, adica numai dupa ce trece prima saptamana dupa Paste.

   In Romania a fost un singur vraci care facea aceasta lucrare speciala, el a fost vraciul Iancu. Momentan nu exista nici un vraci sau vrajitor roman, care poate sa faca aceste lucrari si dupa cunostintele mele sunt numai 3 barbati in toata Europa, care pot face aceasta lucrare, fiind nevoie si de asistenta a 2-3 biserici pentru executarea acestei lucrari.

   • crissilovely said:

    Nu cunosti pe nimeni care poate face aceasta lucrare?

   • elisabeta said:

    Eu cred, ca ai primit raspuns de al altii. Unul este Vaclav din Slovacia, iar celalat se numeste Boris si este din Rusia.

   • elisabeta said:

    @Lina M-am informat azi, si asa pare, ca eu stiam bine. Inca face si Dorian aceste lucrari. De el nu am pomenit ieri, fiindca nu prea mai facea in ultimul timp aceasta lucrare, dar i-am scris azi un e-mail si l-am intrebat. In raspunsul lui Dorian a scris, ca mai face aceasta lucrare, dar foarte rar.

   • @elisabeta, te cred, inseamna, ca nu am avut informatii corecte.

  • anton said:

   foarte putini sunt cei care pot face acesta lucrare. eu am cautat mai mult de 2 ani ca sa gasesc pe cineva…

  • @camil
   sunt niste lucrari foarte puternice, pot schimba destinul tau si apropiatilor tai

   @crissilovely
   nu stiu de crezi ca ai nevoie de magie neagra, dar numai aceste lucrari se pot sparge lucrarile de magie neagra si sterse efectele lor de lunga durata

   @elisabeta
   ai dreptate, in Romania numai vraciul Iancu facea aceasta lucrare. dar te corectez, fiindca din 2015 numai 2 persoane mai fac acesta lucrare.

   @anton
   chiar sunt numai 2 barbati, dar daca inteleg bine la urma ai ajuns la unul din acesti barbati

   • crissilovely said:

    Da @lina eu am nevoie de magie neagra , de aceea ma interesa de aceste lucrari

   • @crissilovely, spune ne si tu, cine ti-a zis ca ai nevoie de magie neagra? daca crezi, ca ai nevoie de magie neagra, fiindca este cea mai puternica, atunci gresesti, fiindca magia neagra nu este cea mai puternica magie, daca ai sesizat din ce am scris.
    mai este si magia mixta (alba cu neagra impreuna), care la fel este mai puternica, decat simpla magia neagra. numai magia neagra orientala este la fel de puternica ca magia mixta, dar nici acest fel de magie neagra nu este mai puternica decat specialele lucrari facute in joile oprite!

   • elena92 said:

    @crissilovely, si eu sunt curioasa, cine ti-a zis ca ai nevoie de magie neagra? ti-a zis o vrajitoare sau numai tu crezi asa?

   • @crissilovely, nu tu ai postat cumva acest comentariu pe un alt blog? am avut senzatia, ca este problema ta. daca este comentariul tau, dupa mine, ai doua sanse. ori mergi la lucrarile din joile oprite sau la magie neagra. asa vad ai primit destule recomandari, numai trebuie sa te decizi. daca nu te decizi, niciodata nu vrei rezolva problema ta…

  • stefan said:

   Eisabeta, de ce trebuie sa colaboreze acest vrajitor sau vraci cu o biserica?

   • elisabeta said:

    Fiindca si aceasta lucrare necesita sfintire, ceea nu poate sa faca vrajitorul, numai preotii

  • camil said:

   Multumesc la toata lumea pentru raspunsurile date! Mie Vaclav mi-a recomandat sa fac aceasta lucrare, mai ales, ca se poate face acum, suntem exact in timpul cel mai oportun. La fel, si el mi-a scris ca momentan in afara de el inca un singur om din Rusia mai face aceasta lucrare. Asa pare ca am primit confirmarea celor scrise de el mai repede, decat am sperat. Va multumesc tuturor din toata inima!

   • Teoretic da, practic depinde daca se mai poate organiza… nu este o lucrare simpla, dar daca problema ta nu necesita lucrare in fiecare din aceste joi, atunci se poate incepe si joia viitoare. Informatii sigure oricum numai de la vrajitorul ales o sa primesti!

   • camil said:

    Am inceput ieri lucrarea pe joile oprite cu Dorian la urma, fiindca Vaclav nu a putut sa ma mai programeze, nu a mai avut timp liber suficient. L-am cautat pe Dorian in urma celor scrise de Elisabeta. Mor de curiozitate, cum va fi, am inteles esenta lucrarii, mie trebuie facut numai in 3 seri de joi pana Rusalii. Abia astept sa vad rezultatele.

   • niculina said:

    @camil, cum ai dat de el? am sunat pe numarul lui fix din anglia, dar nu raspunde… am incercat si pe numarul ui din sua, dar acolo intra mesageria vocala.

  • inseamna, ca eventual maine se poate incepe o lucrare de acest gen? chiar m-ar interesa foarte mult pe mine lucrarea acesta, am auzit despre acet tip de lucrare inca de la bunica mea, dar nu am stiut niciodata cine poate s-o faca. pe vaclav l-am gasit pe internet, dar stie cineva unce-l gasesc pe boris?

  • zoltan said:

   eu chiar in noaptea acesta incep o lucrare de acest gen!

 9. niculina said:

  Buna ziua tuturor! Am o problema mai complexa, sper ca puteti sa-mi ati un sfat bun. O sa-l descriu numai in mare, nu vreau sa fac iar o prostie… Eu stau in Franta, si cu doi ani in urma, in februarie 2014 am apelat la un vrajitoare cunoscuta din Anglia. Pe parcurs au aparut cateva probleme care trebuiau rezolvate si pentru acest lucru a trebuit sa apelam la un tert pentru o lucrare speciala. Pe parcursul lucrarilor cu tertul eu am abandonat toata lucrarea, desi vrajitoarea mi-a atras atentia ca o sa apara probleme foarte serioase. Adevarul este, ca nu l-am crezut, m-am gandit ca vrea numai sa platesc mai multi bani, cum fac si vrajitoarele din Romania. Acum stiu, ca am gresit, fiindca dupa cca 6 luni, cand parea, ca totul este in regula, au inceput problemele si de atunci tin in sir. Problemele sunt foarte diverse si nu toate sunt directe, sunt si foarte multe indirecte, cum ar fi accidentul mortal al surorii mele si al cumnatului. Sau aparitia tumorii la tatal meu, accidentul sotului pe santierul de constructii, in urma caruia a pierdut piciorul stang, etc. Pur si simplu saptamanal apar 2-3 probleme de genul celor descrise, fiind afectate familia mea, rudele apropiate, prietenii si cunostintele cei mai apropiati. Deja am ajuns sa nu mai mananc, fumez tigara dupa tigara, deja tremur cand ma suna cineva.. In weekend fiul meu a avut un accident cu bicicleta si a cazut in asa fel, ca a intrat in coma. Nu mai suport, dati-mi un sfat ce sa fac, la cine sa ma duc ca sa se termine acest cosmar. Sincer, as de sute de ori mai mult, decat trebuia atunci, numai sa se termine toate aceste lucruri, mai bine sa fiu plina de datorii, decat sa sufer in felul asta in contiuare. Multumesc anticipat, pentru toti cei care isi fac timp ca sa citeasca despre problema mea.

  • du-te la o vrajitoare puternica de magie neagra, ele pot suprascrie orice!

  • erica said:

   @niculina, parerea mea este ca ar trebui sa te duci inapoi la vrajitoarea la care ai fost si sa ceri reluarea lucrarilor. daca ea nu mai poate, sa-ti dea un sfat ea, la cine sa te duci. eu cred ca asta ar fi cea mai buna solutie, luand in vedere, ca ea stie ce probleme ai avut, ce fel de lucrare a folosit, fiindca depinde si de lucrarea abandonata cum se poate pune la punct probelma cauzatoare a problemelor pe care le ai.

  • lucretia said:

   eu asa cred ca tot la vrajitoarea din anglia ar trebui sa te duci inapoi…

  • crissilovely said:

   @niculina Dar vrajitoarea din Anglia initial ti-a dat rezultatele pe care le vroiai inainte de a incepe lucrarea cu tertul? Este priceputa? Ar trebui la ea sa te duci ca sa se termine cu toate..nu la tert..apoi poti spune cum se numeste acea vrajitoare din Anglia?

  • gelu said:

   du-te inapoi la vrajitoarea respectiva, nu complica lucrurile. cel mai sigur ea poate sa te scoata din acesta situatie

  • pentru mine este foarte clar este ca trebuie sa te intorci la vrajitoarea din anglia, oricine ar fi ea.

  • anton said:

   nici nu se pune problema, trebuie sa te duci la persoana la care ai lucrarea neterminata/neinchisa. vrajitoarea din anglia, la care ai fost. crede-ma ea poate sa te ajute cel mai bine in aceasta situatie!

  • arty2000 said:

   Mergi la vrăjitoarea din Anglia, si la terț, ii platesti si comanzi o lucrare mai mare care sa-ti închidă toata lucrarea lăsată in paragina.
   Daca nu te intelegi cu ei, apelează la Chu Sin.
   Chu Sin lucrează cu magie neagra de foc, cea mai puternica magie neagra.
   Ea te va rezolva, te va costa dar trebuie sa mergi pana la capăt, sa asculti de ea, sa nu faci greșeli, si viata ta va reveni la normal.
   Si grăbește-te ca altfel se va distruge tot in jurul tau, banuiesc ca vrăjitoarea din Anglia era de magie neagra, doar aceasta magie se răzbuna daca ramane neterminata, tu esti condamnata acum la suferinta.
   Imi pare rau de tine, vorbeste cu Chu Sin, cere-i sfatul, povestește-i tot si va gasi sigur o rezolvare.

  • elisabeta said:

   Arty2000, ai dreptate numai partial. Intr-adevar trebuie sa se grabeasca, fiindca situatia in aceste cazuri se strica foarte repede. Ai dreptate si in privinta recomandarii, ca cel mai bine este reluarea lucrarii, chiar si cu pretul unei noi lucrari. Ai dreptate si legat de Chu Sin, ca este o vrajitoare foarte buna, recunoscuta internatonal. In ceea ce nu ai dreptate este, ca ea nu lucreaza numai cu foc! ea foloseste “GONG TAU”(降头), care foloseste si ceie cinci duhuri orientale (vezi mai multe informatii in engleza aici), totodata, foloseste si toate 5 elemente (gasesti tot in engleza aici informatii), deci nu numai focul la lucrarile sale. Ceea ce este un lucru foarte important, ca aceasta magie este cea mai compatibila cu magia alba la lucrarile mixte, dar in acelasi timp este cea mai periculoasa, daca ramane netarminata sau neplatita (nota: stiu, ca lucrarea de magie neagra se plateste in avans, dar sunt cazuri cand se intampla lucruri neprevazute si trebuie o lucrare de rectificare, reparare, etc – la aceste lucrari m-am referit).

   • arty2000 said:

    Stiu exact ce spui, nu vreau sa intru in amănunte, am dat un sfat lui Niculina, care se pare ca are o lucrare lăsată in paragina, si lucrarea e de black magic si distruge totul in viata ei.

  • arty2000 said:

   Nu mai sta…ca iti mor toti din jurul tau…, si copil si Soț, totul se va distruge, tu vei ramane singura cu suferinta ta, fa ceva, doar tu poti face, de ce ai stat pana acum?
   Nu te-ai gândit ca nu e de joaca cu magia neagra?
   Ai vorbit cu Vrăjitorul din Anglia?

 10. laura said:

  puteti recomanda o vrajitoare, care ma ajuta sa am relatie cu o alta femeie?!

  • Irina said:

   cea mai buna vrajitoare din romania este din strainatate, daca intelegi ce vreu sa spun… daca vrei adevarata rezolvare la problema ta nu apela la cei din romania, mergi la cele din strainatate!

  • dorian!

  • Dnga Marteen sau Agana Magick! Amandoua sunt din America Centrala si lucreaza cu voodoo.

 11. emil said:

  nu vedeti ca tigancile folosesc clanurile lor la talharie, inselaciune si santajare? magia lor este ca fac palate din banii luati de la persoanele amarate, bat joc de suferinte, etc?

 12. alisia said:

  Despre Amira Alispahić Alli stie cineva ceva?

 13. Evaluatorul vrăjitoarelor din România said:

  Ne cerem scuze pentru prelucrarea mai lentă a comentariilor. După cum v-am informat blogul a suferit schimbări ca proprietari și ca metolodogie, încercăm să moderăm și să publicăm cât mai repede toate comentariile din februarie până acum (sunt peste 200 de comentarii).

  Menționăm, că moderarea nu se face în ordinea cronologică, ci din fiecare săptămână ce trebuie mooderată se face moderare parțială, ca să apară dein fiecare perioadă comentarii.

 14. iulia said:

  Am gasit un magician negru, dar nu stiu daca apelat cineva din Romania la el pana acum. Se numeste Visiyasa lājhālō si are acest website: http://visiyasalajhalo.weebly.com

  Daca cineva a avut lucrare cu el sa-mi scrieti neaparat parerile voastre! Vreau sa atrag sexual pe cineva casatorit, iar pentru aceasta lucrare vreau cineva special si foarte bun, fiindca cazul este extrem de complicat.

  • todi said:

   magie sexuala?! macar este bogat?! 😛

   • veta said:

    vreau sa atrag si eu sexual un barbat extrem de bogat. 😀
    dar eu vreau sa ma iubeasca dupa ce l-am atras…nu numai sa facem sex…

  • eugen said:

   chiar ma intereseaza, ce poate sa faca acest vrajitor

   • danut said:

    apeleaza la el si vei afla… daca sunt schimbari pozitive, ma duc si eu… 😀

  • dragos said:

   sincer sa fiu, ma intereseaza si pe mine ce poate acest vrajitor..

 15. zeno said:

  In Romania nu exista vrajitoare adevarate, numai escroace. Am postat mai multe articole de pe internet la profilul persoanelor in cauza, ca sa vedeti la cine nu este voie sa apelati. Daca vreti magie, mergeti in strainatate si cautati oameni cu renume, care chiar va ajuta, nu va lasati tepuite de tigancile din Romania. Pe mine m-au facut cu 7500 euro si mi-am promis, ca o sa caut permanent pe internet si o sa postez pe toate blogurile existente despre excroace, ca sa nu pateasca si altii cum am patit eu. Asta consider cea mai buna solutie, ca sa nu fiu acuzat de defaimare… sa citim ziarele de pe internet, fiindca ne ajuta! Sper, ca multe persoane vor ocoli asa excroacele si vor merge la cei care pot ajuta cu adevarat!

  PS. La urma am fost ajutata de Dorian din Anglia. Pretul a fost mult mai mic ca la „vestitele” noastre si am rezultatul dupa 10 zile!

  • elvira said:

   de acord! eu am gasit vrajitoarea perfecta in hong kong, in persoana lui chu sin!

  • lidia said:

   correct!

  • sandra said:

   eu am fost refuzata pe moment de chu sin. a zis s-o contactez mai tarziu. ce fel de vrajitoare este ceea care te refuza?! eu inteleg ca are mult de lucru, sa ma rog ce o fi, dar dupa mine ar fi normal sa ajute pe toata lumea, daca are puterea de a face acest lucru…😦 nu???

  • marinela said:

   unde gasesc o vrajitoare buna??

  • veronica said:

   a fost si in romania un vraci foarte bun, vraciul iancu, dar din pacate a decedat in 2013…pe mine m-a ajutat la vremea respectiva si mi-e dor de el, era un om de aur! pacat ca nu sunt si alti ca el…

   • crissilovely said:

    Oare lucra singur vraciul Iancu ? Nu e nimeni care sa-i fi „furat ” talentul ..? Stiu ca era bun, ma acceptase si pe mine pt o lucrare, dar la putin timp a murit si nu am putut concluziona.😟

   • veronica said:

    crissilovely, dupa cum stiu, lucra cu 3 persoane in total, din care unul a fost un parinte undeva prin zona dejului.

    pe alta parte scrii prostii, fiindca talentul si harul se pot mosteni, dar nu poate fi furat sau predat. mi-a povesteit chiar vraciul Iancu cand intrebam de nu mai stiu care renumita vrajitoare, dar falsa, tiganca, care cu mare tam-tam a „predat” harul fiicelor sale… l-am intrebat atunci pe vraciul Iancu, cu se poate asa ceva, iar el a raspuns foarte clar „nu se poate, este minciuna”.

   • edith said:

    da, vraciul iancu a fost un om nemaipomenit! sa-i fie tarana usoara!

   • amelia said:

    @ crissilovely, eu am patit la fel, cand m-am intors la vraciul iancu pentru rezolvarea unei noi probleme. nu a mai apucat sa-mi finalizeze a doua lucrare… mi l-a finalizat vaclav…

  • Ionut said:

   Imi poti da si mie nr lui dorian te rog

 16. Dora92 said:

  Lucrarea mea a fost finalizata cu succes simbata, 16 aprilie, dupa 72 de zile de Vaclav, care a fost foarte transparent si m-a informat despre fiecare pas, pana cand am avut rezultatul dorit.

  • ilinca said:

   ma bucur pentru tine. vreau si eu sa apelez la el saptamana viitoare…

 17. iuliu said:

  LA FEL SI FATA SA SPERANTA. AMANDOUA SUNT TEPARE NENOROCEITE!

 18. iuliu said:

  MAMA ROZA NU ESTE NICI GHICITOARE, NICI VRĂJITOARE, CI O ESCROACA TEPARA!

  • tudor said:

   confirm! mi-a luat o groaza de bani si nu a rezolvat nimic. a trebuit sa-mi schimb numarul de telefon, fiindca ma suna ea si familia ei, ca sa-i mai trimit bani!

   • asa mi-a facut si mie
    si inca ma suna dar nu ii raspund
    ma suna si fiul ei
    dar eu nu inteleg cum mi-a inceput lucrare fara sa ii trimit poza si bani
    deci i-am zis doar numele

   • tudor said:

    stai linistita ana, nu a inceput nimic! vrea numai sa-ti ia banii!
    fa cum am facut si eu, schimba-ti numarul de telefon!

   • nu pot tudor sa mi-l schimb
    am numarul de mult si nu stau in ro
    si toti au numarul meu
    azi dimineata m-a sunat la 7:00 dar nu i-am raspuns
    si nu ii raspund
    oricum nu i-am trimis nici un ban si nimic si ea mi-a zis ca mi-a inceput lucrare..iti multumesc mult tudor pt mesajul tau..imi era frica

   • tudor said:

    atunci cere blocare numerelor folosite de mama roza de la operatorul tau de telefon. se face gratuit, oriunde esti in europa, daca cererea este motivata, ca te „hartuieste” cu apeluri! 😉

   • da tudor cred ca asa am sa fac.iti multumesc pt sfat..si sper sa mai tinem legatura

 19. ioana ai gasit pe cineva?

 20. Cine poate sa imi raspunda repede la o intrebare?
  P.s:Cineva care a lucrat cu Vaclav
  Am nevoie urgent de un raspuns si el nu poate acum sa imi raspunda.

 21. Buna asi dori sa stiu daca cineva a realizat ceva cu domnul vaclav lam contactat prin mail foarte repede mia raspuns desi suma este mare pentru mine dar asi dori sa stiu daca cineva a lucrat cu dansul si ce rezultat o avut va rog din suflet ajutatima cu un raspuns pentru ca am incercat aici in tara dar am ramas doar cu bani dati si nici o rezolvare

 22. A apelat cineva recent la Fujiko?

 23. Va rog dacă ma poate ajuta cineva cu un contact al doamnei anna.
  Sau ce trebuie sa fac sa pot iau legătura cu ea.
  Va mulțumesc din suflet.

 24. ajutoooooooor cum pot lua legatura cu anna? va rog frumos daca poate cineva sa ma ajute

 25. didanico said:

  Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o vrăjitoare practicantă de magie neagra cineva cu har nu tocători de bani in Italia mersi

 26. A apelat cineva in 2016 la Vaclav?

 27. Catalin said:

  Cum as putea sa iau legatura cu Anna va rog am nevoie de ajutor

 28. Buna!

  Evelina ai vreun raspuns? Sunt si eu intr-o situatie asemanatoare si ma intereseaza f mult sa apelez la Anna.

  Multumesc.

 29. A apelat cineva la Dorian? Cu ce rezultate?

  • si pe mine ma intereseaza pararile despre dorian

  • manole said:

   pe mine m-a ajutat

  • valentina said:

   eu am contactato la sfarsitul lunii ianuarie, dupa ce ecaterina din ploiesti nu a dat rezolvare la problema mea, numai banii mio luat. dorian a dat un pret rezonabil si un termen de 14 zile. numai in a 16-a zi am avut rezultatul dorit, dar AM AVUT!

  • si eu sunt multumit de el! am fost bradut din londra!

  • bella said:

   La urma m-am decis l-am contactat pe 17 martie. Este un om foarte corect. Am discuat o singura data la telefon, in rest am comunicat prin email. A dat un termen de 22 zile, si chiar am avut rezultatul promis! Pe parcursul celor 22 de zile am mai invatat ceva de la el: adevarati magicieni nu au timp sa stea la telefoana, fiindca lucreaza… in schimb tigancile din Romania pana cand ai bani, stau la telefoane si te prostesc… satau la telefoane, fiindca nu fac nimic altceva, numai asteapta pe cine pot insela. Daca ar face si ele ce zic, nu ar avea atata timp sa vorbeasca cu toata lumea care suna la ele…

 30. buna seara, a apelat cineva la Vaclav?

  • sint in lucrare cu el, mi-se pare foarte corect pana acum, explica tot si raspunde la tot ce vreau sa stiu. drept este ca m-a pus sa stau linistita sa nu fac turbulente la lucrare, ceea ce nu este usor, fiindca as dori sa stiu fiecare pas in fiecare secunda. dar incerc sa ma abtin din rasputeri… 😀

  • florian said:

   adeluta, ai noutati?

 31. florentina said:

  Cum pot lua legatura cu anna…va rog frumos..cine imi da si mie nr de tel…multumesc

 32. Buna ziua! A mai apelat cineva la Anna anul acesta? Ceva rezultate concrete? I-am trimis un mail acum o sapt si nici un raspuns, iar la nr de tel e setata mesageria vocala…

 33. Sincer, mie Anna mi-a spus 14 zile au trecut 38 de zile si nimic pana acum! A mai trecut cineva prin asta? adica sa fie mult mai tarziu decat s-a spus initial! In rest despre Anna pot spune ca se implica, raspunde la email-uri, pare serioasa si de cuvant! Vom vedea, pana acum rezultatele nu au aparut, sper sa apara!

 34. Cine a mai apelat la Vaclav ?

 35. Va rog sa imi spuneti daca vaclav ,este de incredere si face ceea ce ii ceri,as dorii ceva site-uri externe sa citesc pareri despre el

  • camelia said:

   eu sint foarte multumita de el. am avut rezultatul promis in 45 de zile.

 36. Cum pot sa dau de Anna?va multumesc

 37. Am apelat la Anna din Polonia ,dar in acelasi timp la un Vaclav,iar Anna mi-a zis ca nu mamai poate ajuta la pretul initial pt ca am apelat si la altul,si mi-a cerut triplu,si mi-a zis ca aura mea este afectata si blocata si ca asta imi va aduce numai nefericire,ca mi-a citit aura in tarot,ce sa mai cred?

  • stela said:

   Criss, daca pregatirile lucrarii nu au fost facute, ti-se inchide aura, dar cel care inchide aura nu mai poate s-o redeschida niciodata pentru acelasi lucrare, numai altcineva, si numai peste 28 de zile (o luna lunara). lucrarea la aura redeschisa trebuie sa fie mai puternica, ceea ce inseamna ca va fi si mai scumpa. Inchiderea aurei este in folosul tau, fiindca prin aura deschisa prea mult timp poate intra orice lucru rau, nu ai defensiva impotriva atacurilor energetice, magice, etc., adica este foarte periculos sa fie lasata prea mult timp deschisa aura. daca pregatirile deja au fost facute, cazul devine mai grav, fiindca numai cu o alta lucrare speciala se poate rezolva problema, care trebuie aleasa in functie de ce pregatiri ai avut.

   Daca apelezi la doua vrajitoare, normal ca ti se blocheaza aura. Nu se sta pe doua scaune cu un singur fund… cazi intre cele doua scaune… asa este si cu apelatul paralel la doua vrajitoare! Mergi la cineva, ceri sfatul ei, daca nu-ti convine, o anunti, si mergi la cealalta, s.a.m.d.

   Gasesti articole in enleza si in franceza pe internet, dar trebuie cautate mai amanuntit, fiindca la cautare da ca rezultat pe primele pagini o groaza de prostii, jocuri, filme etc.

 38. Cum as putea sa iau legatura cu Anna am niste probleme foarte mari si am nevoie d ajutor ..Cum pot sa o contactez pe anna un nr d tel cva va rog frumos.

 39. Am schimbat cateva mailuri cu anna si nu mi a placut deloc
  Mi a cerut o suma destul de maricica,bani pe vare i vroia in maxim 3 zile
  I am spus dak pot sa i dau in 3 rate si a spus ca ea nu poate sa inceapa lucrarea daca nu are toti banii
  Apoi mi a spus ca mi inchide cercurile sau ceva de genul si ca 28 de zile nu mai pot contacta pe nimeni altcineva sa mi faca lucrare
  Iar ca pe ea nu o sa o mai pot contacta 6 luni
  Nu mi plac vrajitoarele care iti dau termene si mai ales cel care spun ca ti inchid cercurile sau aura sau stiu eu ce
  Mi se pare ca facea presiune sa i dau banii cat mai repede iar faza cu inchisul cercurilor mi suna a amenintare
  O vrajitoare buna ar fi acceptat si in rate fiind sigura de succesul lucrarii pe care il face
  A mai patit cineva asa cu anna?
  In schimb am vorbit si cu chu sin care si ea este destul de scumpa dar macar mi a explicat mult mai bine totul si a zis ca atunci cand am banii sa o contactez
  Mi se pare mult mai ok acum nu stiu am sa vad la care ma hotarasc
  A lucrat cineva cu chu sin?

  • stela said:

   Ioana, mai cauta si tu pe internet! Cercurile aurei sunt inchise petru protectia ta. Nu este voie sa fie mult timp deschise, altfel incepi sa ai probleme. Termenele despre care vorbesti sunt termene folosite de regulile din magie – foarte multe articole in engleza si franceza sunt pe internet pe aceasta tema. Daca citesti aceste articole, o sa-ti dai seama, ca amenintarea era daca Anna nu iti inchidea cercurile aurei in termenul stabilit in regulile magiei.

   Plata lucrarilor depinde de felul lucrarii pe care ai cerut. magia neagra, lucrarile magiei albe facute cu foc sau magiile mixte (alba cu neagra) trebuie platite inainte de a incepe lucrarea. Totodata, toate lucrarile care se fac pentru legaturi de dragoste pana la moarte, la fel trebuie platite in avans. Mai multe surse mentioneaza acest lucru, dar cred ca cel mai usor o sa gasesti in engleza, daca cauti: „WICCA – The rules of three, instructions for spell-casters”.

 40. Buna seara
  Sunt indragostita de un barbat care din pacate este casatorit.
  As dori sa stiu daca cineva a avut o experienta asemenatoare si la cine a apelat
  Multumesc

  • incearca pe vaclav.

  • eu iti recommande pe yavuz.

  • eu am fost in situatia ta actuala. vaclav m-a ajutat.

  • Eu am apelat la vaclav pentru aceeasi problema ,sunt in lucrare cu el ,o sa vedem ce va fi!

  • Ai gasit rezolvare pana la urma?

  • ioana, pana la urma ce ai facut? sunt curiaosa…si eu caut pe cineva

   • irina said:

    ai gasit pe cineva? caut si eu pe cineva pentru problema similara. am discutat cu dorian si vaclav, dar nu ma pot decide!…

  • elvira said:

   chu sin. nu a fost ieftina, dar mi-a rezolvat o situatie similara, dar in acelasi timp foarte complicata in 3 luni

   • irina said:

    ce inseamna ca nu a fost ieftina?

   • elvira said:

    imi pare rau, nu pot vorbi despre lucrare si nici despre preturi. mai ales ca pretul se formeaza personal, fiindca depinde cat de greu este problema care trebuie rezolvata. ceea ce pot sa spun, ca a fost multiplul salariului meu lunar, de aceea am considerat ca nu a fost ieftina, dar avand rezultatul, eu consider ca a meritat efortul financiar. dar acest lucru este iar la apreciarea fiecaruia, ce efort vrea sa depuna pentru a avea reultatele dorite

  • madalina said:

   ioana, la cine ai apelat? sunt in situatie similara… sotia lui este o vipera si nu putem scapa de ea. ne iubim si vreau sa-l am langa mine toata viata!

 41. florentina said:

  pacat ca nu am gasit acest site mai repede…

 42. florentina said:

  nu apelati la aisha hassan, este o tepara nenorocita! m-a facut de 5000 euro!

 43. Cum o pot contacta pe Anna?va rog frumos ma ajuta cineva?

 44. I am scris Annei pe e mail si astept raspuns din partea ei. Sper din suflet sa revin cu o postare si sa va spun ca a decurs totul bine .
  Offf
  Intrebare … Eu i am scris in engleza! Voi in ce limba ati comunicat cu ea ?

  • ai ceva noutati?

   • Am inceput lucrarea si inca trebuie sa astept sa se realizeze. Culmea este ca m-am certat cu iubitul meu si mi-am facut bagajele.
    Imi e greu sa raman si sa astept sa se rezolve, simt ca nu mai am putere …
    Sper sa se schimbe in bine si sper aa fie totul ok….
    Cum am vre-un semn de schimbare va dau de stire !
    Confirm ca anna este f serioasa si se implica

   • Da! Sunt noutati!
    Chiar functioneaza !
    Asteptarea este destul de dificila , dar sunt rezultate .

  • Am inceput si am de asteptat pana se va finaliza lucrarea. Va rog mult, ma macina curiozitatea… Cand s a intors partenerul s a intors schimbat cum?
   Din cate mi s a spus in bine , situatia se va schimba complet dar sunt foarte curioasa cum o sa fie dupa …

  • Diana, Anna chiar te a ajutat? Cati bani ti-a luat?

   • Suma nu este foarte mare in comparatie cu alte sume care sunt cerute pentru astfel de rezolvari, dar fara rezultate. Sunt multumita ! A meritat!

  • Cum o pot contacta pe Anna? Va roog

  • Buna! Ai rezolvat ceva?? Vreau neaparat sa apelez la Anna, dar ma intereseaza daca a mai apelat cineva la ea in ultimele 2 luni si cu ce rezultat.

  • Diana te-a ajutat Anna???? te rog din suflet spune-mi ceva e ok Anna???? sunt si eu la capatul puterilor si nu stiu la cine sa apelez te rooooog

   • Diana said:

    Da! Rezultatele dorite au aparut!
    Chiar functioneaza , sunt foarte multumita

 45. Buna seara tuturor !! Ceva informatii despre vrajitoarea Claudia din Braila ?
  Multumesc!

 46. A fost cineva mai recent la Vaclav?

 47. Cine imi poate da mai multe informați despre Anna si cum o pot contacta. Va rog . Multumesc.

 48. Cine imi poate da mai multe informați de anna? Va rog.

 49. Opinii/recomandari despre Anna? Mi-a raspuns a stabilit pretul care nu e chiar mic, sunt dispus sa platesc, dar totusi doresc mai multe opinii! Multumesc

  • mihai, eu am apelat la anna pe 29 noiembrie, ieri seara (13 decembrie) am avut rezultatul promis. dupa mine este o femeie corecta. eu asa consider, ca suma pe cara am platit este o nimica toata in comparatie cu rezultatul pe care o am.

  • am scris cateva zile in urma despre anna. este o femeie deosebita, eu sunt foarte multumita de ea!

  • eu o pot recomanda. ii sunt foarte recunoscator, fiindca m-a ajutat la refacerea familiei, alex din chisinau

 50. Stie careva o vrajitoare din Timisoara sau imprejurimi? Dar cineva de incredere? Multumesc

  • florina said:

   si pe mine ma intereseaza din zona Timisoarei cineva de incredere!

 51. cei la care li s-au intors iubitii acasa , dupa cat timp ati observat schimbari la ei ? sau au revenit brusc . astept marturii, ca eu sunt in lucrare si sotia se poarta tot mai rece, nu vad nici cea mai mica urma de schimbare. am doar o saptamana si e foarte greu.

 52. La yavuz sau vaclav a fost cineva mai recent? Sunt de incredere?

  • sebastian said:

   la vaclav. este in regula, scrie si vorbeste romana, desi nu prea corect, dar se poate intelege. am avut in mai putin de 3 saptamani rezultatul promis.

  • laurentiu catalin said:

   sebastian,cat te-a costat la vaclav?

  • sebastian said:

   Il poti contacta prin e-mail sau telefon. dar mai bine ii scri prima data, fiindca daca lucreaza niciodata nu raspunde la telefon. Eu consider, ca a fost foarte corect pretul, dar mai mult nu pot spune. Oricum am inteles ca pretul este in functie de problema pe care o ai.

 53. pe cine a mai rezolvat anna ?

  • elizabeta said:

   pe mine, in 33 de zile.

   • Fetelor si nu numai…am vorbit cu anna pe mail … am stabilit pretul si e ok… dar problema mea este cand i-ati trimis banii…inainte sa inceapa lucrarea? mie mi-a spus ca a inceput lucrarea dar eu nu i-am trimis niciun ban.

  • m-a ajutat si pe mine. a luat mai mult timp, fiindca am gresit la ritual si am mai avut 3 probleme in plus pe parcurs si a trebuit sa mai intervina inca o vrejitoare adusa de ea, dar dupa 102 zile a revenit sotul si de atunci suntem impreuna. in aceste 3 saptamani de cand a revenit am simtit permanent, ca el este foarte schimbat in bine.

   • sunt in lucrare, va tin la curent. anna pare ok. cand am rezultat va anunt.

   • Andreea said:

    Ce anume ai gresit la ritual? Eu am inceput lucrarea cu ea… teoretic la sfarsitul lunii ar trebui sa vad rezultatul daca nu intervin alte probleme…

  • eu am avut lucrare in septembrie. a revenit iubitul in 33 zile

 54. Esti cam scrizofenica alexandra! De ce crezi, ca scriu pe blog prin profil? Fiindca nu vreau sa se afle identitatea mea reala…

  • corect! de aceea folosim profilurile. altfel nu putem pastra nici secretul lucrarii, care este obligatoriu!

 55. alexandra said:

  Haideti sa facem ceva sa ne ajutam intre noi.sa ne unim ca sa gasim pe cineva bun.scrieti la f**********@y*****.com

  • Evaluatorul vrăjitoarelor din România said:

   Repetăm, adrese de e-mail nu se publică!

   • de ce nu apare comentariul meu

   • Evaluatorul vrăjitoarelor din România said:

    Apare, numai să aveți puțin mai multă răbdare. Cum ajungem să le aprobăm, le facem. Mulțumim pentru înțelegere!

  • daca vrei sa faci ceva bun, de ce vrei sa ti se scrie email?? mai bine sa comenteze oamenii aici, ca sa stim la cine sa nu apelam! cat mai multe pareri sunt online, atat mai sigur se stie cine este escroaca!

   • alexandra said:

    Rodica..simplu!!.tocmai pt faptul ca tot ceea ce gasesti pe site-uri este manevrat si in folosul celor ce stau in spatele lor..nu ai nici o siguranta ca persoanele care spun ca au apelat de o luna la o pers anume, ele chiar au apelat..pt asta eu si altii care de ceva timp tot cautam ne-am unit, macar putem vorbi intre noi si cauta impreuna..existam!! Si nu se ascundem in spatele unor profiluri.

   • Evaluatorul vrăjitoarelor din România said:

    Stimată domnișoară/doamnă!

    Acesta este ideea blogurilor și comentariilor, ca să fie împărțite informațiile. Totodată, vă putem trimite în e-mail lista IP-urilor (cu ștergerea parțială a adreselor de e-mail, acestea fiind date personale li protejate de lege) de unde vin comentariile, ca să vedeți că toate comentariile sunt scrise de persoane ca dumneavoastră.

    Dumneavoastră trebuie să fiți conștientă, că nu puteți să ne acuzați de manevrare, fără dovezi, și fiind faptul că noi avem dovezi care pot fi verificate de orice expert informatician desemnet de oricare judecătore, că nu manevrăm comentariile, vă informăm, că orice aluzie nefondată făcută de dumneavoastră este pasibil de proces penal și de compensare morală și materială pe baza legilor din Italia.

   • elizabeta said:

    alexandra, nu crezi, ca daca ar fi manevrate comentariile, comentariul tau nici nu aparea?! eu asa cred, ca daca acest comentariu a aparut, nu se manevreaza comentariile.

   • Evaluatorul vrajitoarelor, as fi eu curios de list de IP-uri asa ca sa ai o opinie obiectiva de la un cunoscator in IT daca totul e corect sau pur si simplu e un alt blog manevrat de altii! Asa ca daca se poate astept lista de ip-uri in email ul meu, Sunt curios daca de exemplu cineva vrea sa posteze un comment mai negativ despre vreun magician laudat pe aici daca va fi aprobat! Multumesc

   • Evaluatorul vrăjitoarelor din România said:

    Dacă verificați cele două bloguri (acesta și cel de pe adresa vrajitoareromania.eu) pe care le avem, puteți vedea, că sunt aprobate și comentariile negative. Vă putem trimite datele de IP la comentariile specificate de dumneavoastră (alegeți 5-10 comentarii), dar numai fără adresele de e-mail. Adresele de e-mail sunt date personale și nu vi le putem furniza. Mulțumim pentru înțelegere!

   • Ok Evalauatorul Vrajitoarelor, da-mi doar 3 IP-uri la mine in email cele a lui paul, sabina si mariana e destul, oricum un proxy cam stie toata lumea ce este 🙂 dar sa spunem ca dau un vot pentru acest forum in cazul in care ma conving ca tot ce se intampla aici e obiectiv si nu cu vreun scop ascuns! multumesc de intelegere, apropo daca imi scri pe email, o sa iti dau niste idei, asta daca le vrei!

   • Evaluatorul vrăjitoarelor din România said:

    Stimate domn!

    V-am trimis IP-urile solicitate prin e-mail. Vă rog cu tot respectul, să-mi acordați și dumneavoastră respectul pe care vă acord și eu și în viitor să nu mă tutuiți, fiindcă nu-mi amintesc, că am avea orice tip de înțelegere în acest sens! Mulțumesc pentru înțelegere!

  • cam interesanta ideea ta de a imparti… mai repede pare a avea numai pentru tine

  • Alexandra, nu ai auzit ce persoane care iti da numaul de telefon, ca s-o suni. Ei/ele iti spun ca au fost ajutate de cutare si cutare, dar ei/ele sunt intr-adevar neamurile excroacelor? Daca nu, nu este de mirare ca ai fost pacalita. Eu cred ca comunitatile gen acesta sunt mai bune, mai multe pareri, opinii…

  • pe baza celor inscrise pe mai multe bloguri poti apela la anna, vaclav, fujiko, yuki, chu sin, dorian, yavuz etc la acesti oameni nu am vazut nicaieri reclamatie sau sa se scrie de rau in comeantarii. mai sunt si altii, dar nu au comentarii destule, ca sa poti fi sigura ca sunt in regula.

 56. NU APELATI LA ESCROACA LIDER VANESSA!

 57. melania rus said:

  Ciresica m-a facut de 600 euro, 10 milione lei si un lantisor de aur. L-am primit in Franta in casa mea sa doarma la mine, sa nu stea pe drumuri, si si-a batut joc de mine… Am facut reclamatie la politie pentru inselaciune!

 58. nu apelati la irina, este escroaca!

 59. angelica said:

  NU apelati la hoatele Mama Roza si Rodica Gheorghe!

  • am patit si eu cu rodica gheorghe.
   pfff
   nu are ea nici un har mostenit de la ma-sa omida… nu fiti proaste cu am fost si eu, nu apelati la ea!

  • buna angelica..vreau sa stiu mai multe despre mama roza pt ca sunt in lucrare cu ea te rog spune-mi daca e o escroaca

  • angelica said:

   da, este escroaca. iti ia banii si face numai numai lucruri necurate sa ai probleme si sa platesti tot mai mult la ea! fugi de ea cat se mai poate!

 60. NU APELATI LA VALENTINA CODREANCA! Este o escroaca! Tot ce face este sa va ia banii, cum a facut si cu mine! 5500 euro pentru nimic, ai acum nu mai raspunde la telefon!

 61. Nu aveti o alta adresa de e-mail de la Anna, care este pe portal nu merge, scrie ca este blocat administrativ, sau asa ceva. Trebuie s-o contactez urgent!

 62. Nu stiti pe cineva, care rezolve foarte repede probleme cu iubitul?

  • Dorian. L-am intalnit cand a fos aici in Sydney in 2011, am povestit de problemel mele cu sotul, ca este fustangiu…. A zis ca rezolva in cel mult 4 saptamani, dar deja peste 2 saptamani sotul meu s-a schimbat incredibil… de atunci sintem fericiti. Daca doriti detalii puteti sa ma sunati pe Viber sau Whatsapp +61 420 ******.

 63. Despre Yuki sau Fujiko poate sa spuna cineva ceva? Ma intereseaza explicit cineva din Orient!

 64. mai stiti si alte bloguri si forumuri unde pot afla mai multe despre vrajitoare?

 65. Iaca, ti- a zis de la inceput ca va dura mai mult? Sau dupa ce au trecut 28 de zile a spus ca mai durează…

  • Buna Evelina! Eu am apelat mai demult la Anna. Ea mi-a zis ca el va reveni in 21 de zile, dar dupa 17 zile mi-a zis ca poate sa dureze mai mult din cauza unei probleme aparute. Nu pot scrie despre problema, dar important este ca noul termen era de 35 zile. Din pacate el nici atunci nu a aparut, dar doamna m-a rugat sa am credinta si sa nu renunt la ideea revenirii. Foarte greu am reusit sa ascult de ea. El a venit inapoi in a 43-a zi, cand chiar era sa renunt de tot si sa zic ca am fost inselata. De atunci suntem impreuna, el este schimbat de tot. Inainte era scandalagiu.

   • Buna Laura, merci de raspuns, vroiam sa te întreb in ce fel a venit schimbat? S.a întâmplat asa brusc dintr.o data? Ce explicații a dat?

   • In seara respectiva a venit un pic tulburat la mine si a ramas la cina. Dupa cina s-a pregatit sa plece, din usa s-a intors si mi-a zis ii este dor de mine si doreste sa fim din nou impreuna… Niciodata nu am cerut explicatii, m-am bucurat ca a revenit!

   • Ciao.imi zici te rog cum pot sa gasesc pe doamna?

   • Cristina, cauta Anna Czew in Google!

  • Buna Evelina!

   Eu am avut o problema mai delicata. Original si mie mi-a zis ca EL va reveni in 20-28 de zile… Pe parcurs au fost probleme, termenul de realizare nu s-a tinut. Am facut 3 lucrari in plus, lucrari pentru care nu mi-a luat nici un ban! Chiar eram in pragul disperarii, pierdusem orice speranta de rezolvare, cand dupa 59 de zile iubitul meu a revenit, s-a schimbat si acum avem si un bebelus. Anna permanent zicea sa am incredere si credinta si sa nu renunt. Nu se pune cu nici o vrajitoare din Romania. Pentru mine ea este un inger pe pamant!

   • Buna Rosy… si mie mi-a spus sa nu-mi pierd credinta , am mare incredere in ea, dar au trecut deja 42 de zile si nicio schimbare, simt ca problema mea numai are rezolvare

   • Stiu ce simti Evelina, am trecut prin acelasi lucruri si eu.

    Nu a fost usor, dar ma bucur ca am ascultat de ea. Rezista cumva. Daca Anna a zis ca iti aduce inapoi, o sa faca. Poate mai trebuie sa faci si tu cate ceva, cum am facut si eu, dar merita 😉

   • Pai am mai facut cate ceva, dar momentan fara rezultate, la tine el a venit brusc, schimbat asa dintr.o data? El te.a căutat?

   • Da Evelina, a revenit destul de brusc. Nu renunta la El, si il vei aduce inapoi cu Anna. Nu este usor, stiu din experienta, dar daca pierzi nadejdea va fi imposibil sa-l aduci inapoi….

   • Gabriela said:

    Ma poti contacta pe adresa de mail?

  • alexandra said:

   Buna evelina.doresc sa stiu care este rezultatul tau pana la urma.te-a rezolvat anna sau nu? Indiferent de rezultat , te rog sa-l faci public.Am mare nevoie.multumesc mult.

   • Eu am asteptat 109 zile pana am avut rezolvare de la Anna. Ea nu se lasa pana cand nu face ce a promis oricat de mult tine… Recomand si eu la toata lumea

  • Si eu sunt curioasa de rezultatele tale Evelina! Am apelat la Anna, mai am 5 zile, dar nu mai pot… Poate ma linisteste raspnsul tau!

   • Buna, inca astept, au trecut 71 de zile, dar eu am avut o problema mai complexa, dar am incredere ca o sa se rezolve, am mai citit undeva de cineva care a apelat la Anna si a asteptat 3 luni pana sa rezolvat:)

   • alexandra said:

    Anna pe tine te’a rezolvat pana la urma? Oricare ar fi rezultatul fa-l public te rog.avem nevoie .multumesc.trebuie sa ne ajutam intre noi.

   • anna , s-a intamplat ceva, ai un raspuns ?

   • paul, am rezultatele promise, cu 24 ore mai repede cum am avut promisiunea.

  • evelina, s-a intamplat ceva ?

 66. Mariana….te rog din suflet am nevoie ca de aer de acea doamna…care spui ca locuieste la 40km de Bucuresti! Te rog din suflet astept raspuns!

 67. Mariana, cum poti fi contactata?

 68. incearca pe cei din strainatate, nu sunt ca tigancile din tara noastra frumoasa, care pacat ca-i populata…

  • poti recomanda pe cineva?

   • Nu mai apelati la hoatele cu palate, doar va ia banii si atat. O spun din propie experienta, nu dau nume pt ca nu vreau probleme, dar nu mai apelati la ele. Daca aveti vreo cunostinta sa va duca la cineva de la tara la babe sau mergeti la cei din strainatate!

 69. Va rog, daca ati avut vreun rezultat pozitiv si imi puteti recomanda pe cineva, contactati-ma!

  • Nici eu nu stau in Romania, am apelat la Anna din Polonia si sunt multumit. Inainte la cine am apelat (Rodica Gheorghe, Mama Lucica si Morgana) numai probleme noi gaseau si cereau tot mai multi bani.

  • Am sters din comentariu adresa de email, fiindca idea este sa fie scrise aici comentariile despre vrajitoare, ca sa citeasca toata lumea.

  • Nu vreau sa fac reclama dar,doamna la care am mers pt ajutor ma ajutat sa ma impac cu iubitul si sa fiu din fericita asa cum eram inainte.Este o doamna cu puterii foarte mari si care te ajuta nu ca altele care doar iti ia bani.Am fost la doua sarlatance care mai tot timpul sunt prezente la tv si doar mi-au luat bani si atat.Aceasta doamna care m-ia fost recomandata de cineva chiar te ajuta.Am dus pe cineva la dansa si a fost foarte multumit.Femeia asta tot c-ti spune se intampla…are puteri si mila pt cei care apeleaza la ea.Eu decate ori am nevoie de ajutor sau de vreun sfat apelez la dansa cu mare imcredere.Nu are nici-o treaba cu net,nu-i place aatfel de reclama doar te roaga sa o recomanzi cu incredere daca cineva are nevoie.Nu are palate cum au cele de la tv.este la fel ca noi oamenii de rand.Merge-ti acasa la dansa si va veto convinge de tot ce v-am spus..dar mai alws de puterile ei.Locuieste la 40 km de Bucuresti

   • Am scris acest comentariu pt ca si eu la randul meu am fost patita de doua ori pana sa akung la aceasta doamna care te ajuta cu tot sufletul si este de incredere…eu de la prima sedinta am plecat acasa un alt om,ma linistit si am vazut cu ochi mei ce puteri are.Cine apeleaza la dansa va simti nevoia ca si mine sa lase un comentariu pt ca sunt multe pers care au nevoie de ajutor sau au fost pe la asa zise vrajitoare si care doar iti ia bani si atat.Va spun din suflet ca nu o sa va para rau.

   • Comentariile Dvs au fost marchate ca SPAM, din cauza numărului lor ridicat. Carantina automată a fost aprobată de administratorii blogului, după ce adresa Dvs de e-mail la verificarea identității s-a dovedit inexistentă. Propietarii blogului s-au schimbat la începutul lunii august, iar administrația blogului nu acceptă de atunci comentarii gen reclamă, care induc persoanele în eroare.

    Ca urmare, oricine poate comenata în continuare favorabil sau nefavorabil, dacă se poate verifica existență persoanei respective de administrația blogului. Nu se permite în continuare postarea în comentarii a numerelor de telefon și adrese de e-mail. Aceste date se pot trimite prin e-mail sau chat, lucru care logic, nu se poate face, dacă adresa de e-mail nu există, pe altă parte administația blogului nu poate să dea nimănui aceste date fără acordul persoanei respective /care recomandă sau containdică pe cineva/.

   • buna ziua doamna mariana imi spuneti si mie despre ce vrajitoare e vorba si unde sta am mare nevoie sunt intro situatie disperata va multumesc

 70. hello!!! can please contact me to get the adress of vasile or someone else?? i really need help, you can write me in romanian but i can’t write so well, that’s why i answer in english. :((( sunt foarte desperate…

 71. alexia said:

  Va rog să nu apelați la vrăjitoarea Izabela. Doar mănâncă banii și nu rezolva nimic. Este o șarlatan,mi-a mâncat o grămadă de bani fără niciun rezultat iar acum nu mai răspunde la telefon. Feriti-va de ea,nu face nimic bun. Ba din contra îmi merge mai rău acum decât înainte. Îmi poate cineva recomanda pe cineva bun și de încredere? Dacă stiti va rog să îmi spuneti.

  • Tot sarlatanca si vrajitoarea Maria Craiova, vrajitoarea Melissa Bucuresti si vrajitoarea Aurelia Pitesti

 72. alexia said:

  Cum aș putea să dau de D-na Ghiocel. Adresa de mail care o are aici nu este valida. Un număr de contact ceva mă poate ajuta cineva,va rog. Mulțumesc.

 73. nu mai dati o gramada de bani pe la escrocii care si fac publicitate peinternet ca aia va ia decat banii
  aveti incredere in femeile batrande care habar nu au ce e ala internet si lasati .i balta pe toti care isi fac publicitate pe internet

 74. As dori sa iau legatura cu domnul mirón valahau la adresa de email va rog sa imi la sati telefonul dumneavoastra va multumesc .

 75. nu apelati la lorena,excroaca de mana intai,sau la aurelia din ploesti,mercedesa din craiova,margareta din bucuresti,victoria din chitila,cred ca aproape toate sunt sarlatane,nu vor decat bani oamenilor care sufera,noi suntem vinovati ca ,credem in ele,de fapt nu se pricep la nimic

 76. Eu am apelat la o batranica din franta cred ca are vre-o 60-65 spre 70 oricum. stiam de mult de ea de la o amica care a apelat acum 4 ani si a fost ok. Nu e tiganca a venit sotul inapoi dupa 3 saptamani singura problema este ca cere o groaza de bani.

 77. ce parere aveti de clarvazatorul vasile? a apelat cineva la el?

 78. nicoleta said:

  Daca vraciul Iancu a decedat. La fel am auzit si de vraciul Grigore si domna Ghiocel nu poate fi contactata, la cine sa apelez de incredere? Mentionez ca este vorbe de probleme sentimentale. Vreau persoane serioase nu sarlatani

 79. Maria said:

  am apelat la Radu Popa si la Alina Lucica Constantin, care nu numai ca mi-au luat banii, dar m-au vandut la dusman..:(

 80. cine stiz ceva de vraciul grigore ?

 81. cine are adresa la doamna ghiocel

 82. Cum intru in contact cu clarvazatorul vasile?

  • Buna as vrea si eu sa va spun prin ce am trecut acum vreo 3 saptamani am apelat la vrajitoarea Vanessa pe care toti zic cai cea mai buna vrajitoare in fine o fi da eu nu am avut nici un rezultat la incept mia zis ça ma Costa 200 zic e bine asa dupa doua zile mia cerut 1200 eam dat nici un rezultat dupa 2 zile mia cerut inca 1200 si nu am mai avut sai dau pt ça ea vrea sai dau repede eu in timpul ala nu am mai avut si eam zis ça eu nu am bani acum sa ne oprim aici de unde femeia ma ameninta cami face rau ça vine peste mine credetima am facut o prostie sa apelez vas ruga din suflet sa nu apelati pt ça nu se mérita si bani mei nici un rezultat si mai stau si cu frica ça ma ameninta ça ami faci rau

   • nuti face rau, tia facut deja ca tia luat o gramada de bani!! asa am patit si eu exact ca tine!! tot singur sunt!!

 83. buna seara! ceva pareri despre clarvazatoarul Vasile?

 84. pe mn ma ajutat vraciul grigore foarte mult si nu cu bani multi pt ca nici nu imi permit. sper ca vam putut ajuta cu un sfat macar.

 85. aveti grija cu miron valahu, este un TEPAR!

 86. O recomandare….unde pot sa cer?

 87. Laura said:

  Cum putem lua legatura cu doamna ghiocel ? site-ul vrajitoare.eu merge cu intreruperi

 88. Amalia said:

  Buna ziua

  Puteti sa-mi oferiti mai multe detalii despre D-na Ghiocel.

  Multumesc

 89. andreea said:

  andreea:
  Eu am fost la ciresica si nu stie decat sa-mi ceara bani. Am lasat la ea destui peste 3000 de euro si nimic, Acum ma asteapta cu o suma de 2 ori mai mare ca cica mi-a descantat dar nu ma mai duc chiar daca mi-am lasat acolo un tricou desi mi-e frica sa nu-mi faca ceva rau. Spuneti-mi cine ma poate ajuta fara sa dau bani cu carca si degeaba. Va multumesc!!!

  • Până acum (din 2008) nu au nici o reclamaţie Vraciul Iancu şi Tămăduitoarea Ghiocel. După informaţiile primite amândoi lucrează la preţuri foarte rezonabile, şi se ţin de cuvânt. Dacă doriţi, puteţi să le contactaţi pe dânşii. Adresa de email a Vraciului Iancu este: vraciul-iancu@vrajitoare.eu, a Tămăduitoarei Ghiocel: ghiocel@vrajitoare.eu
   Vă rugăm, dacă vă decideţi să apelaţi la oricare dintre cei sus numiţi, să vă scrieţi părerea bazată pe rezultatea rezolvării problemei Dvs.

   • Buna ziua, aveti vreo reclamatie la adresa doamnei ghiocel?

   • D na ghiocel nu mai are aceasta adresa. Cum pot intra in legatura cu ea?

   • Buna ziua ,
    Eu nu reusesc sa-i trimit e-mail d-nei Ghiocel pentru ca imi spune ca adresa nu-i valida … De ce ?
    Multumesc in anticip,
    Giulia

   • cesara said:

    Da am dat bani la rodica gheorge si la ciresica. acum au inchis si emailurile si nici nu a venit inapoi baiatul care trebuia asa ca cred ca m-au pacalit

   • am platit la ioana cristina, care sustine ca este patroana iubirii. eu sufar de 2 luni si a trecut si data care a spus ca se va intoarce iubita mea, dar nimic. nu raspunde la telefoane si nici la mailuri. este o escroaca

   • daniela said:

    Buna ziua ,
    Eu nu reusesc sa-i trimit e-mail d-omnului Vraciului Iancu pentru ca imi spune ca adresa nu-i valida … De ce ?
    Multumesc in anticipo daniela

   • Motivul este decesul Vraciului Iancu in 2013.

  • am avut probleme si am fost ajutat de doamna ghiocel.

 90. sandra said:

  ati apelat la vrajitoarele Maria Dinca sau Victoria? Sunt de incredere?

 91. ATENTIE MARE!!!!! MAREA SARLATANCA SILVIA ASA ZISA TAMADUITOARE NU APELATI LA EA E O EXCROACA SI MINCINOASA FARA MARGINI

 92. Ce bine ar fi fost pentru noi daca am fi vazut mesajul tau in 2011 si nu in 2013. Te rugam sa ne spui unde ai mai citit despre ele.
  Trebuie sa facem cunoscut faptul ca sunt niste sarlatane, si nu putem face asta decat daca alti oameni vor vedea comenturile noastre.

  Multumim

  • la care dintre ele ati apelat? vreau raspuns

   • eu personal am apelat la rodica gheorghe, ciresica care la urma urmei este acelasi cu cerasela (care sustine ca face numai magie neagra), mihaela, sidonia si loventa. toate s-au dovedit a fi niste false.

    sincer sa fiu ajutor adevarat am primit numai de la vraciul iancu anul trecut. pacat ca l-am gasit prea tarziu, si am dat o groaza de bani in van pana la contactarea lui.

 93. atentie!!!! asa zisele vrajitoare anastasia, rodica gheorghe si ciresica sunt niste escroace. mi-au mancat peste 4000 de euro cu promisiunile lor ca ma vor ajuta sa-mi pun afaceirile pe picioare si sa-mi refac familia. este drept, am mai apelat si la alte vrajitoare tot fara rezultat, dar ele macar nu au fost fara scrupule sa-mi promita rezultate garantate 100%. imi pare rau ca am citit pe internet despre vestita „inselatoare” ciresica ca a mai tras teapa si la altii cu mii de euro.

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: